2777
2789
عنوان

زبـــــۅنـــــم!!!!

97 بازدید | 8 پست

سلام 

چشاتون ببندید اینی که میگم خوب توذهنتون تصویرسازی کنید : 👇

دهنتون پر خاره و شما مجبورید اون حجم خار رو قورت بدید خب حالا بیاین این پایین👇

گیاه کارده رو برای آش استفاده میکنن خامش رو مامانم خورد کرده بود که خشک بشه من اومدم یه تیکه کوچیک از اون خوردم واااااااای چندثانیه بعد زبونم شروع کرد به سوختن از اونجایی که قورتش داده بودم چند ثانیه بعدش سوزش رو‌تو‌گلوم احساس کردم دندونمم تو این قسمتی که کارده رو جویدم درد گرفت ترسیدم  فک کردم دل و‌رودم الان پاره میشه😂😐 زبونم و گلوم برید خدا رحم کرد بیشتر نزاشتم تو دهنم😐 دیگه کاملا متوجه شدم چرا بهش میگن کارده دقیقا عین کارد میبره تحقیق کردم که خوردنش زبون رو زخم می‌کنه به شدت تیزه بابام گفت ماست بخور مامانم گفت خرما بخور ماست و خرما یکم دردش و کم کرد بعدش به پیشنهاد مامانم آبلیمو خوردم یه ذره بیشتر از نصف استکان خوردم فکر کنم تا بلاخره خوب شد بعدش معدم یکم داغ شد این گیاه خوراک خرسه😱فقط پخته شده اشو ما میتونیم بخوریم

نتیجه :

۱_ آبلیمو سریع اثر گذاشت ۲_شما نخورید ۳_ در دسترس بچه ها نزارید ۴_ممکنه حیوون خونگی هم داشته باشید برای اون هم بد باشه ۵_به اونایی که نمیدونن اطلاع بدید 

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ چیز بیخودیع

گیاه دارویی هست با این چیزی که من تجربه کردم میکروب کشه آشش ترش مزه اس با نون تلییت میشه میخورن من نمی‌خوردم اما بعد این سعی میکنم بخورم به خاصیتش پی بردم😂😐

🤍
وااای به به اش کارده خیییلییی خوشمزس هرکسی هم نمیتونه درست کنه کارهمه کس نیست ولی درکل خیلی خیلی خیل ...

مامانم درست میکرد نمی‌خوردم اما وقتی دیدم اینقدر تیز و برنده اس تحقیق کردم دیدم برای عفونت بدن خوبه سعی میکنم بخورم

🤍