2777
2789
عنوان

کنکوری ولی انگیزه نداری ؟

170 بازدید | 12 پست

امروز یکی بهم یه چیز قشنگ گف 

گف هروق احساس کردی انگیزه و حال درس خوندنو نداری 

به مرداد ۱۴۰۱ فکر کن که چه حسی داری ؟

تو داری چیکار میکنی دوستات دارن چ میکنن 

فکر کردن بهش درد داره ولی خو کار راه اندازه:)

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 
ای خدا یعنی میشه ی روز این کنکور دیگه نباشه خسته شدم از فکر کردن بهش  لعنت بهش  استرش صو ...

یه چهار پنج ماه دیگه ان شاء الله دیگه اخرین باری باشه با کنکور سروکار داشته باشیم

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا شما چ رشته ای هستین؟ درس میخونین؟؟

تجربیم 

درس میخونم ؟ یعنی چی😂

منم امروز کنکور ثبت نام کردم خییلی حس خوبی دارم

ی دختر شمالی 😎😎عاشق دانشگاه❤چچیه خاخر پروفایله اشنی   خرمالوعه خرمالو  ندی تا الان خا الان هاریش قشنگ  چشه اتی باز هاکن👀👀👀👀👁👁👁هاریش😄😄🔗آرزو هامو مینویسم تا تک تک ک بهشون رسیدم اینجا علامت بزنم🔗۱صورتم خوب بشه ۲دانشگاه خوب قبول بشم ۳عروسی کنم ۴خونم ساخته بشه ۵کار بابام درست بشه ۶تمام مشکلات ریزو درشت حل بشن....🔇🔇🔇🔇🌱🌱ظهور اقا امام زمان🌱🌱🌱.🌺🌺خدایا گناهانم رو ببخش و توفیق بده تا بیام سمتت از دوباره🖇🖇🌺🌺🌺خدایا میشه یعنی ی روز بیام اینجا تاپیک بزنم از ارزوم ک بهش رسیدم😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺😔
منظورم اینه برای کنکور اماده این ؟؟؟؟

خوندم یه چیزیایی ولی دستو پا شکسته😂

منم امروز کنکور ثبت نام کردم خییلی حس خوبی دارم

واو اولین نفری هستی که دیدم حس خوبی داری ایشالا موفق باشی 😂💓

دیگه هیچ جمله ای روم اثر نداره

عی بابا چرا؟

واو اولین نفری هستی که دیدم حس خوبی داری ایشالا موفق باشی 😂💓

ممنون عزیز

همچنین🤣🤣🤣

ی دختر شمالی 😎😎عاشق دانشگاه❤چچیه خاخر پروفایله اشنی   خرمالوعه خرمالو  ندی تا الان خا الان هاریش قشنگ  چشه اتی باز هاکن👀👀👀👀👁👁👁هاریش😄😄🔗آرزو هامو مینویسم تا تک تک ک بهشون رسیدم اینجا علامت بزنم🔗۱صورتم خوب بشه ۲دانشگاه خوب قبول بشم ۳عروسی کنم ۴خونم ساخته بشه ۵کار بابام درست بشه ۶تمام مشکلات ریزو درشت حل بشن....🔇🔇🔇🔇🌱🌱ظهور اقا امام زمان🌱🌱🌱.🌺🌺خدایا گناهانم رو ببخش و توفیق بده تا بیام سمتت از دوباره🖇🖇🌺🌺🌺خدایا میشه یعنی ی روز بیام اینجا تاپیک بزنم از ارزوم ک بهش رسیدم😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺😔