2777
2789

بچه ها جدی نگیریداااا

حالا ما نامزدیم هنوز عقد نکردیم

بقیه داداشاشم مجردن

حالا کوچیکه میخواد زن بگیره با کوچیکه هم یکم لجیم

من طرفو نمیشناسم

از ظهر دارم با نامزدم دعوا میکنم😂😂😂😂وای خودمم نمیدونم چرا

هی ازش میپرسم دختره خوشگله؟؟؟ میگه بخدا من ندیدمش

باهاش دعوام شد اخرش از بس گیر دادم

بچه ها اگه خیلی خوشگل باشه چی😂😂😂😂یکمممم مذهبین

من یه مقدار برعکس فامیلاشونم از نظر رفتاری و اینا

حس میکنم مامانش از من خوشش نمیاد به روم نمیاره😂

اه من میخواستم عروس سوگلیه باشمممم

ولی جدی

چیکارکنم ازالان و چجوری رفتارکنم ک زیاد با جاری و اینا رفت و امد نکنیم؟؟؟؟من خوشم نمیاد😂راهنمایی بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخ

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
طبیعیه، منم یه برادرشوهر مجرد دارم تا اسم زن براش میاد حسودیم میشه

وای فکرمیکردم فقط من اینجوریم😂😂😂😂دوس دارم زن بگیره عا

خیلیم باهم لجیم

ولی خب نمیخوام زیاد رفت و امد کنیم