2777
2789
عنوان

رشد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 48 پست

من ۸۵بودم

بعد از بارداری و زایمان کوچک شده😐

چرا؟؟؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

واسه من رازیانه واقعا جواب داد . چند بار اورژانسی خوردم اونم خیلی اندامم رو فرق داد ‌ولی هنوزم کوچیکه ینی از قبل یکم بهتر شده

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم سینه هاش کوچیکه ولی خاله هام نه یعنی منم همینجوری میمونم؟

ببشتر به مامان میره یکم زایمان و شیردهی بیشتر میشه 

ولی ب نظر من خودتو دوس داشته باش همه ت ۶۰ سالکی سینه ها آویزون دارن ت خوش فرم 

واسه من رازیانه واقعا جواب داد . چند بار اورژانسی خوردم اونم خیلی اندامم رو فرق داد ‌ولی هنوزم کوچیک ...

چجوری خوردی 

یکم برام توضیح میدی؟

عوارض که نداشت برات ؟

بعد مثلا سینه هات یه سایز چاق تر شد؟

مزاجت چیه گرم یا سرد؟

خدایاشکرت ❤

ویتامین ای سینه رو بزرگ میکنه   

اما به اندازه  بخور زیادش اصلا خوب نیست برای کبد و اینا 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
مامانمم سینه هاش کوچیکه ولی خاله هام نه یعنی منم همینجوری میمونم؟

در ضمن مصرف رازیانه اصلا توصیه نمیکنم هورمون ها رو ب شدت ب هم میریزه پرولاکتین رو زیاد میکنه میای ی درد درست کنی یه عالمه اضافه میشه

واقعا؟ چجوری مصرف میکردی؟ دمنوش میخوردی یا عرق رازیانه 

دمنوش تقریبا هر ماه حدود یک هفته میخوردم

زیاد هم رازیانه میریختم برای یک لیوان متوسط یک قاشق غذاخوری پر میریختم 

🌸بر محمد و آل محمد صلوات🌸
ببشتر به مامان میره یکم زایمان و شیردهی بیشتر میشه  ولی ب نظر من خودتو دوس داشته باش همه ت ۶۰ ...

آخه من سینه ندارم که بخواد خوش فرم باشه 😂

۲ تا جوشه تو ۶۰ سالگی همین طور صافه صافه دیگه 

خدایاشکرت ❤
چرا بده؟ همه میگن خوبه و جواب گرفتن

عزیزم ببین همه خانوما یه سری غدد شیری و کیست های بیخطر داخل سینه هاشون دارن که رازیانه باعث تحریک شدید این غدد و کیست ها میشه و به شدت خطرناکه و عوارض داره

خدا بهت کمک کنه خواهر تو ازمنم بدتری که  فکر میکردم از من کوچیکتره  چند سالته؟

۲۰ سالمه

عا کلن صافه صافم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!