چن سال پیش نامزد ی اقایی بودم ..اون اقا چن سال عمرشو وقتشو پولشو گزاشت پام ...اومد خاندادمو راضی کرد ک دانشگا برم بخاطر شرایط روحی بدم بردم پیش روانپزشک ...وضع مالی خوبی نداشت ولی بهترین طلا رو بهترین لباسو....برام تهیه میکرد خیلی دوسم داشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد چن وقت اقد بچه بودم ک برا جلب توجه و تو دید قرار چرفتن گفتم نمیخامدت و شدم حرف زبون همه بخودم مغرور شدم گفتم من موقعیتا بهتری دارم قیافم خوبه تحصیلاتم خوبه و جوری شد م دیگه محل ب اون اقا نزاشتم
یادمه دنیارو ب پام میریخت زنگ میزد ب دختر خالم ک همسن من بود و گریه میکرد میگفت تو رو خدا بارانو راضی کن نزار تمومش کنه و من اصن برام مهم نبود ...این وسط چن تا از اقوام نزدیک دو بهم زنی میکردن و منو پر میکردن و قسمم میدادن ب روح پسر عموم ک جیزی نگم
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌