2777
2789

من دانشجو بودم دیگه از مهر انتخاب واحد نکردم چون دوساله میرفتم دانشگاه بهم گفتن که میتوانیم مدرک کاردانی بهت بدیم . من دنبالش نرفتم گفتم انشالله تو رشته مورد علاقه م قبول شدم می رم مدرک کاردانی رو میگیرم . حالا برای ثبت نام کنکور باید مدرک کاردانی رو علامت بزنم؟؟اگه علامت نزنم نشاالله کنکور قبول شدم برای ثبت نام دانشگاه مدرک کاردانی ببرم مشکلی پیش نمیاد چون تو ثبت نام کنکور مدرک کاردانی رو علامت نردم؟؟؟

اگه برات مدرک صادر کردن که بگو کاردانی دارم ولی اگه هنوز تکلیف دانشگاهت مشخص نیست اول باید بری اونجا و ببینی وضعیتت چطوریه، احتمالا هنوز دانشجویی

فردا برو دانشگاه ببین چطوریه

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
اگه برات مدرک صادر کردن که بگو کاردانی دارم ولی اگه هنوز تکلیف دانشگاهت مشخص نیست اول باید بری اونجا ...

اخه باردارم نباید تکون بخورم راهمم دوره . والا مهر ازشون مرسیدم گفتن بهت مدرک کاردانی میدیم . خوب صددرصد وقتی رتبه م خوب بشه میرم مدرک کاردانیمو میگیرم . فقط الان تو ثبت نام کنکور موندم کاردانی رو بزنم یا نه . کسب هم نمیشناسم راهنماییم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه باردارم نباید تکون بخورم راهمم دوره . والا مهر ازشون مرسیدم گفتن بهت مدرک کاردانی میدیم . خوب صد ...

عزیزم 🙁💔

اگه زنگ بزنی جواب نمیدن؟

آخه فرق داره دانشجو باشی و یا مدرک برات صادر شده باشه.

اگه دانشگاهت دولتی نبوده احتمالا مشکلی پیش نمیاد ولی اگه دولتی بودی حتما پیگیری کن

از خود سنجش هم می‌تونی بپرسی

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
دانشگاهم آزاد بود گلم

ازاد همون کاردانیو بزن فک نکنم اشکالی پیش بیاد

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

الان تونستی وارد سایت ثبت نامش شی؟ من هرچی میزنم ثبت نام کنکور ارور میده😑

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
دانشگاهم آزاد بود گلم

خب پس به احتمال خیلی زیاد مشکلی پیش نمیاد، برای آزاد گیر نمیدن.

ولی محض اطمینان از آموزش بپرس حتما 💛

ازاد همون کاردانیو بزن فک نکنم اشکالی پیش بیاد

هنوز مرکز کاردانیمو نگرفتم گفتم هر وقت قبول شدم فرم بگیرم . میخوام هیچی کلا نزنم همش میگم نکنه بخوان دانشگاه جدید ثبت نام کنم مدرکم کاردانی باشه مشکل پیش باید

هنوز مرکز کاردانیمو نگرفتم گفتم هر وقت قبول شدم فرم بگیرم . میخوام هیچی کلا نزنم همش میگم نکنه بخوان ...

فکرنکنم بازم ی زنگ ب دانشگاتون بزن ببین مدرکت چی شده

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤