2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو؟ برین مشاوره

عزیزم علاوه بر مشاوره دارو داره

بیش فعالی مشکل وراثتی هست و تفاوت در ساختار مغز برای همین مشاوره تنها کافی نیست

من خودم بخاطر اینکه تو بچگی داروم رو خانواده قطع کردن و دیگه پیگیری نشد تا الان که بزرگسالم دارم زجر میکشم

عزیزم علاوه بر مشاوره دارو داره بیش فعالی مشکل وراثتی هست و تفاوت در ساختار مغز برای همین مشاوره تن ...

اگر مشاوره رفتن و تجویز شده بنظرم 

تاپیک زدن دیگه موجه نیست

و در آخر درد به مویرگ هایمان رسید و ما هنوز میخندیم'
عزیزم علاوه بر مشاوره دارو داره بیش فعالی مشکل وراثتی هست و تفاوت در ساختار مغز برای همین مشاوره تن ...

عزیزم یعنی چطوری هستی که هنوز داری زجر میکشی یعنی اظطراب داری یا توی درسها مشکل داری بعد مثلا چه مدت میخوردی

دقیقا یه سری از دوستان وقتی میگی دارو میگن مشاوره ببر دارو نده خطر داره درحالیکه دکترا میگن اگه دارو ندی مدرسه که بره هیچی نمیفهمه و بزرگ بشه کمترین عواقبش افسردگیه خطر دارو کمتر از بیشرفعالیه.کدوم مادری دلش میخواد اول بسم الله به بچه اش دارو بده من با کلی دکتر مشورت کردم