2777
2789
عنوان

کنکور و بارداری

249 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان امسال کنکور دارم و خداروشکر خوب پیش رفتم اما باردار شدم و تهوع و خستگی و کسالت دارم و در روند درس خوندنم مشکل شده امسال به امید خدا و با تلاش خودم پزشکی قبول بشم..اما ویار شدید اذیتم میکنه و بدن درد و خستگی.. برای رفع شون چکار کنم یا چی بخورم...هر غذایی نمیتونم بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخود چیزی مصرف نکن 

با متخصص  زنان مشورت کن قرصی جیزی لازم باشه بهت بده

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

من خودم مجردم و فقط درس میخونم و برای گویندگی تمرین میکنم خیلی خسته میشم ، شما که دیگه متاهل و باردارید و درس هم میخونید قطعا خیلی سخته ، فقط دعا میکنم موفق بشید ، انءشاالله که رشته مورد نظرتون و قبول میشید ❤

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

امسال سومین کنکورمه.

کنکور اولم پسرم یه سال و دو ماهش بود و باردار بودم و با حالت تهوع رفتم سر جلسه.

کنکور دوم پسرم دو سال و یه ماهش بود و دخترم چهار ماه.

الانم پسرم دو سال و هشت ماهشه و دخترم یه سال.

هدفم فرهنگیان هست.کنکور 99و 1400هم عملکردم و ترازم عالی بود و هیچ وقت نمی فهمم چرا ردم کردن.

ولی پا پس نمی کشم و امسال هم از آخرین فرصت استفاده می کنم