2777
2789
عنوان

بیاین یه جریانی تعریف کنم

240 بازدید | 31 پست

یه هفته پیش موهامو کراتین کردم بعد کراتین کار گفت اگه میخوای شامپوتو من سفارش میدم واست یه برند خوب بعد ۲۰۰ تومن کارت به کارت کردم واسش بعدش گفت سه روز دیگه میرسه از اونموقع که بهش پیام میدم میگه  شامپو رسیده ولی مامانم مریضه خونه نیستم واست بفرستمش هرروز که پیام میدم میگه نمیتونم بفرستمش امروز فردا میکنه چیکارکنم حالا؟

کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ادرس بده میام میگیرم خودم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بگو میخوام برم سفر فردا لازم دارم با اسنپ برام بفرست یا ادرس بده خودم بیام بگیرم

میگه خونه نیستم خونه مامانمم 

شامپو پیشم نیست

وا عجب ادم بی مسولیتی بگو میام دنبالت باهم میریم بدش بهم

بهش گفتم میگه مامانم مریضه اما برای پول یه لحظه امون نداد حتی نذاشت برسه بعد پولو بگیره همون موقع گفت پول واریز کن