2777
2789
عنوان

بچه ها من امروز پریود شدم

161 بازدید | 22 پست

هالا بعضیا میگن خودتو ببند ب گرمیجات الان پاسم چه بخورم چیکارا کنم؟  فردام وقته دکتر دارم این ماه میخوام ای یو ای کنم😔التماس 🙏

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

کاچی خیلی خوبه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دستورشو بگی

بلد نیستم گلم اما هروقت پریود مبشم میرم خونه مامانم برام درست می‌کنه، خیلی گرمه و انرژی میده به ادم. تو نت شاید دستورش باشه، یا از یه بزرگتر سوال کن

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

زعفرون بریز تو اب با گلاب و نبات بخور

فلفل سیاه بریز تو اب با نبات بخور

رازانه دم کن 

مرغ و برنج و سالاد و اینا غذاهای سرد نخور

ترشی و ماست ممنوع

خرما زیاد بخور

صبحانه شیره انگور و ارده  یا خرما بخور

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
بلد نیستم گلم اما هروقت پریود مبشم میرم خونه مامانم برام درست می‌کنه، خیلی گرمه و انرژی میده به ادم. ...

میشه زیاد درست کنیم هروز بخوربمش یا باید فقط تازه باشه؟ 

زعفرون بریز تو اب با گلاب و نبات بخور فلفل سیاه بریز تو اب با نبات بخور رازانه دم کن  مرغ و ...

ممنونم عزیزم 

منم این ماه می‌خوام آی وی اف بکنم البته فقط تخمک کشی هست انتقال رو نمیدونم کی انجام میدن

ان شاءالله  هممون نتیج بگیریم. مشکلت چیه

میشه زیاد درست کنیم هروز بخوربمش یا باید فقط تازه باشه؟ 

برای کاچی هم باید اردو بو بدی یکم نسوزه ها

بعدش توش یه دارو هست میگن دوای گرم بریزی

بعد بهش میتونی شیره میتونیم اب شکر اضافه کنی با یکم روغن 

ان شاءالله  هممون نتیج بگیریم. مشکلت چیه

ان شاالله اسپرم شوهرم ضعیفه امروز روز سوم داروهام هست 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
برای کاچی هم باید اردو بو بدی یکم نسوزه ها بعدش توش یه دارو هست میگن دوای گرم بریزی بعد بهش میتونی ...

اها این کاچیه پس بلدم بازم ممنونم 😍اگ بازم چیزی میدونی دریغ نکن🙏😘

اها این کاچیه پس بلدم بازم ممنونم 😍اگ بازم چیزی میدونی دریغ نکن🙏😘

اره همون حلواس چون توش اون دارو رو میریزن میشه کاچی

یکمم نرم هست

چشم گلم 

اهان رو شکمتو با یه روغن طبیعی بهتره سیاه دانه باشه چرب کن و ببند اینجوری رحمت گرم میشه