2777
2789
عنوان

بچه ها من امروز پریود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست
منم تنبلی دارم ای یو ای کردی؟ 

ای یو ای جواب نمیده دوبار آی وی اف کردم جواب نداد بعدش طبیعی باردار شدم الان برای بچه دوم اقدام کردم ان شاالله که شما بار اول جواب بگیری

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
اره همون حلواس چون توش اون دارو رو میریزن میشه کاچی یکمم نرم هست چشم گلم  اهان رو شکمتو با ی ...

چشم گلم ممنونم

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای یو ای جواب نمیده دوبار آی وی اف کردم جواب نداد بعدش طبیعی باردار شدم الان برای بچه دوم اقدام کردم ...

ممنونم عزیزم همچنین

اره همون حلواس چون توش اون دارو رو میریزن میشه کاچی یکمم نرم هست چشم گلم  اهان رو شکمتو با ی ...

میگم گلم من پریودام هفت روزس میتونم امروز کاچی درست کنم برا این هفت روز یا باید هرروز تازه باشه؟ 

میشه زیاد درست کنیم هروز بخوربمش یا باید فقط تازه باشه؟ 

اره. فقط باید ظرف کنی و بذاری یخچال، تا چند روز میتونی روزی یه ظرف بخوری

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
میگم گلم من پریودام هفت روزس میتونم امروز کاچی درست کنم برا این هفت روز یا باید هرروز تازه باشه؟&nbs ...

نه بابا درست کن بذار یخچال هر بار خواستی بخوری یکم گرمش کن که به دلت بشینه توش یکم زعفرون و گلابم بریز 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
اره. فقط باید ظرف کنی و بذاری یخچال، تا چند روز میتونی روزی یه ظرف بخوری

بزارم یخچال؟  سرد نمیشه مگ؟ 🤭

بزارم یخچال؟  سرد نمیشه مگ؟ 🤭

ببین جوری که دوستمون بالا گفت ما کاچی درست نمیکنیم. من وقتی مامانم درست میکنه نگاه میکنم یه کلی یاد دارم، می‌دونم که با روغن زرد آرد و تف میده قشنگ بعدم توش چهارزیره میریزه و آب و نبات و مدام اینو هم میزنه تا قشنگ همه با هم مخلوط بشه و به اصطلاح جا بیوفته. بذار یخچال وقتی میخای بخوری بذار گرم شه

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍