2777
2789
عنوان

اومیکرون🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست
لعنت به کرونا واقعا دوسال بود نشسته بودیم تو خونه  دیگه بعد دوسال گفتیم ما ام مثه همه یه مهمون ...

دقیقا پارسال این بلا سرم اومد گفتم بعد یک سال ی مهمونی برم بعدش مریض شدم تا2هفته نتونستم بلند شم اینقد حالم بد بود تست ندادم ولی احتمال زیاد کرونا بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به کرونا واقعا دوسال بود نشسته بودیم تو خونه  دیگه بعد دوسال گفتیم ما ام مثه همه یه مهمون ...

دقیقا منم هیچ جا نمیرم نمیدونم چطوری گرفتیم🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم ریزش مو دارم هنوز بویایی و چشاییمم تازه خوب شده  خدا کنه دیگه از بین نره که دیوونه میشم

چندماه پیش کرونا گرفتی؟ خفیف بود؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره کروناس  دوستم پرشکه گفت اصلا لاز م نیس تست بدبن حتا کروناس

ولی عجیب بود خداروشکر کسی ازم نگرفت چون من خیلی سرمامیخورم گفتم سرماخوردگیه ولی دیگ دیدم 2،3روزه خوب نشد گفتم این سرماخوردگی نیست