2777
2789
عنوان

استخدام بانک

354 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال دلتون خوب باشه

کسی رو میشناسید ک ب تازگی توی بانک استخدام شده باشا؟ شرایطش چجوریه؟ هرچی ک درمورد استخدامش میدونید بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مرتب گوش به زنگ باشید که آزمونهای استخدامی بانک چه موقع هست همیشه آماده باشید و کتابهای سوالات ...

بنظرتون ب راحتی خصوصا بانک های خصوصی قبول میکنن؟ اخه همه میگن پارتی😔

بنظرتون ب راحتی خصوصا بانک های خصوصی قبول میکنن؟ اخه همه میگن پارتی😔

خب زبان انگلیسی که نمیخوان مگر اینکه فرزند شهید یا جانباز باشید که با هر رشته ای میتونن استخدام بشن 

امیدت به خدا باشه همسر منم بدون پارتی استخدامی بانک قبول شد ۱۲ سال قبل

نه عزیزم استخدام دیگه الان معلومه برای کدوم بانکهاست 

بعد بانکها اگه بخوان استخدام کنند نیروهای قراردای خودش رو استخدام میزنند 

به نظرم برو اموزش دبیری ببین تو پیج خانم رحمت هست 

مدرک زبان رو کمتر میگیرند 

اما گوش به زنگ باش و همه استخدامی ها رو شرکت کن امیدوارم نتیجه بگیری 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

والا الان سالهاست با لیسانس زبان بانک استخدام نمیکنن،اخه فقط یه جا کاربرد داره زبان برای بانک اونجام اولا نیروی با تجربه میذارن،دوما زبانش در اون حدم تخصصی نیست که حتما لیسانس زبان بخواد

شرمنده یه کارمندبانک باسابقه ۱۲سال حقوقش چقدره؟

همسر من چون دکترا داره خیلی زود رییس یه قسمت شد حقوقش هم الهی شکر خیلی عالیه 

کلا کارمندای بانک بخاطر مزایا و وام های با درصد کم و پاداشهایی که بهشون میدن وضعیت بدی ندارن