یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام
شما تجربه داشتی؟ آخه به روال قبل برنگشته یجا تماس گرفتم گفت برای برگشت به روال قبل یه دعا با ...
اره عزیزم
من دیگ نزدیک طلاق بودم
باطل ک کردم
به روال قبل برگشتم
سوره بقره ۴۱ روز خوبه
نماز باطل السحر هم خوبه
در کنارش سوره طلاق و مزمل به نیت محبت بخون
الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام
جدی؟محبتش مثل قبل شد؟ آخه ما نامزد بودیم هنوز عقد نکردیم یکی از اقوامشون دلسردی گرفت قرآن خ ...
اره عزیزم
مثل قبل میشین
دعا و اینا نگیر
همینکارایی ک گفتم و بکن
سوره بقره و اون نماز فوقالعاده اس هرچی انرژی منفی هست و میشوره میبره