2777
2789

بچه ها من میخوام یه خرید عمده انجام بدم، در حد میلیونی، بعد یه پیجی هست محل حضوری ندارن، فقط یه شماره تماس دارن، و از اون جایی که من خیلی پاپیچش شدم که چه طور اعتماد کنم و اینا یه شماره کارت که خودش میگه از طریق شماره کارت که به اسم خودمه مشخصاتم توی بانک هست میتونید پیگیریم کنید

شما باشید اعتماد میکنید؟ اصلا کلا تو مجازی چه طور میشه اعتماد کرد میگم نکنه پولو بدم جنسو نفرسته، دستم به کجا بنده اون وقت؟

از طرفی میگم الان خیلی معامله ها همین طوری شدن دیگه آدم باید اعتماد کنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت ندارن یا نماد اعتماد 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه من از پیجایی خرید اینترنتی میکنم که توی سایتضون نماد الکترونیک داشته باشن

سایت هم ندارن

خودمم تا حالا فقط از سایت خرید کردم نمیتونم اعتماد کنم واقعا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سلام یراهش اینه ببینی کامنتهابازهست یا نه؟ اگر بستس یکم احتیاط کن

بازه خیلی هم هایلایت رضایت مشتری داره کامنتا هم همه راضیییی، ولی میترسم همش فیک باشه

بنظرتون این کلاهبرداریه یا واقعی؟تو تلگرام دیدم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بازه خیلی هم هایلایت رضایت مشتری داره کامنتا هم همه راضیییی، ولی میترسم همش فیک باشه

عزیزم شما فقط به "نماد اعتماد"، میتونی مطمئن باشی.

اصلا نظرات رضایت مشتری قابل اعتماد نیست .

من دو نفر از نزدیکانمون رو سراغ دارم که اینترنتی خرید کردن و کلاه سرشون رفته.

البته اونا میلیونی خرید نکردن و مبلغ کمتری متضرر شدن.

بنظرم فقط از سایتهای معتبر خرید کن

و سایتهایی که نماد اعتماد دارن.

ریسک نکن

من همیشه اجناس عمدمو از فروشگاه های اینستا میگیرم اتفاقا تازه خیلی هم عالی هستن و دقیقا فقط یه شماره واتساپ دارن تازه بعضیا ک میگیرم شماره واتساپم ندارن اما من راحت اعتماد میکنم

عزیزم شما فقط به "نماد اعتماد"، میتونی مطمئن باشی. اصلا نظرات رضایت مشتری قابل اعتماد نیست . من دو ...

بله عزیزم ممنونم خودمم رفتم یه سایت معتبر به جای اون پیج پیدا کردم

هرچند اینستا قیمتاش خیلیییی کمتر بود