2777
2789
عنوان

نوزاد با تیروئید کم کار

199 بازدید | 11 پست

مامانا کسی هست که نوزادش تو اواخر ماه دوم تیروئید کم کار گرفته باشه؟ 

اگر هست نوزاد رو پیش کدوم دکتر بردین ؟ 

اگر میشه کمی در موردش برام توضیح بدین . من نگران فرزندم هستم.

Ich berge mich in deiner Hand

من ۶۰ روزگی که بردم واکسن

بهداشت گفت جواب ازمایش ۳ روزگیشو بده

نگاه کرد گعت عه بچه کم کاری داشته  چرا تا الان دارو ندادی

خلاصه مارو سکتع داد

فکر کن با واکسن زده بردمش ازمایش خون

سه روزگی عددش۱۰.۵  بوده

۶۰ روزگی شده ۶.۱

۳ تا دکتر بردم گفتن روند نزولی داشته  شیر مادر بخوره کمتر هم میشه پس دارو  نمبخواد

۶ ماهگی ازمایش تکرار کردیم عددش ۴.۷  شد

دکتز گفت عالیه

۱۴ ماهگی بردم دکتر گعت ازمایش مجدد  نمیخواد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶۰ روزگی که بردم واکسن بهداشت گفت جواب ازمایش ۳ روزگیشو بده نگاه کرد گعت عه بچه کم کاری د ...

خدا رو شکر عزیزم , برای بچه من برعکس تو غربالگری تیروئید مشکلی نداشت ولی دکتر گفت چون دم مرز هست عددش دوباره یکماه دیگه تکرار کن بعد آزمایش بعدی هم مشکلی نداشت حالا آزمایش سوم نشون میده کم کار هست .نگرانم

می دونید چرا نگرانم تو اینترنت جستجو کردم نوشته بود کم کاری تیروئید خیلی بد . روی رشد جسمی و ذهنی نو ...

اره عزیزم هورمونt3 برای رشد مغز و نخاع توی کودکی خیلی مهمه اما رفع میشه ببریدش دکتر به امید خدا خوب میشه

خدا رو شکر عزیزم , برای بچه من برعکس تو غربالگری تیروئید مشکلی نداشت ولی دکتر گفت چون دم مرز هست عدد ...

عددش چند بوده

ببین ازمایشگاه معتبر بردی؟؟

می دونید چرا نگرانم تو اینترنت جستجو کردم نوشته بود کم کاری تیروئید خیلی بد . روی رشد جسمی و ذهنی نو ...

خب دارو بع موقع بدی  مشکلس نیست

اوو چقد منم حرص خوردم 

الان علایمشو داره؟؟

تهران پیش دکتر مقیمی .  دکتر البرز  بردم میخوای ببر ببینن

خب دارو بع موقع بدی  مشکلس نیست اوو چقد منم حرص خوردم  الان علایمشو داره؟؟ تهر ...

عزیزم ممنونم که دکتر بهم معرفی کردی . دکترش گفته ببر پیش دکتر شاداب صالح پور .اونم معرفی نامه میخواد و هزار دتگ و فنک تا وقت بده ولی اگر شما از دکترها راضی بودی اینم دیر وقت بده میبرم پیش همونها ویزیتش کنن.🙏