2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم سندرم پیش از قاعدگی خیلی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 31 پست
تو دیگه چراااااا😫😂😂

اخه‌من اصلا ازین‌جنگولک بازیا ندارم موقع پریود و قبلش و عین کره الاغ کدخدا یورتمه میرم  انگار نه انگار پریودم🤣🤣

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
جای این کامنت خالی بود...

خب پر شد😍

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم خودش قبل پریودم میدونه چیکار کنه😂😂🤦🏼‍♀️ عاشق درک و شعور بالاشم😘

ربطی نداشتا😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خبر از سندروم کصخولی نداری 😐

😂😂😂😂

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
اخه‌من اصلا ازین‌جنگولک بازیا ندارم موقع پریود و قبلش و عین کره الاغ کدخدا یورتمه میرم  انگار ن ...

🤣🤣دورازجونت 

من از درد میمیرم و یه وحشی تمام عیار میشم🤦🏻‍♀️🤣

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
آره منم پوکرفیس شدم یه لحظه😐

ببخشید که پوکر فیس شدید عزیزم

قسمت دوم رو نخوندم

ندیدم راستشو بخوای

شرمنده 🙏

بیچاره بعضی از مردا

من شوهرم و میبینم جیگرم کباب میشه براش دیگه سِر  شده از بس ضرر کرده پولمان رفته هر جا رفت ضرر شد مستاجرم هستیم به روم نمیاره منم هیچ ول خرج نیستم بگم خرجه زیاد میکنم سه ساله مانتو درستو حسابی نخریدم از لباس پوشیدنم زدم تا یکم جمع کنیم خونه بگیریم 5 سالم هس عروسی کردیم

پاک کردم

بازم ببخشید شرمنده 

آره منم پوکرفیس شدم یه لحظه😐

این خانم کلا تو کار پز دادنه کاریش نداشته باش بذار خوش باشه 😆

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...