2777
2789

واقعا خستم کرده دیگه سر هر چیز الکی ای قهر میکنه الان بهونه جدیدش اینه که دو روز پیش برف و بارون بود قرار بود بریم بیرون ولی ماشین نداشت گفتم نریم پس باشه یه روز دیگه هوا بد بود منم به شددددت سرماییم بعد قهر کرده که تو اگه منو دوست داشتی تو طوفانم میومدی بیرون😐یعنی هر هفته یه بهونه الکی پیدا میکنه برای قهر کردنش انقدر عصبی و خسته ام که دیگه دلم نمیخواد جوابشو بدم.اخلاقای خوب زیاد داره ها تنها اخلاق بدش همینه که همیییین داره منو دیوونه میکنه دیگه هی هر هفته قهر و دعوا.حالا تازه بهتر شده قبلا یک هفته دو هفته یک ماااه قهر میموند!!!

بهش تیکه بنداز وبگو واقعاً این رفتارت در شأن به مرد نیست 🙂

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش تیکه بنداز وبگو واقعاً این رفتارت در شأن به مرد نیست 🙂

اوووو هزاررربار گفتم.تیکه انداختم.با عصبانیت گفتم با آرامش گفتم با ناراحتی گفتم هیچییی فایده نداره اصلا

اخلاق خوبش کدومه دیگه؟!این چیزی که تو گفتی که کلکسیون اخلاقای بده خودش،چون منم با همچین ادمی طرفم به ...

اخلاق خوب داره مثلا اصلا اهل دروغ و خیانت و این چیزا نیست.همیشه کنارم بوده حمایتم کرده.نمیدونم واقعا.میدونم دارم اشتباه میکنم.از لحاظ روحی روانی تو شرایط افتضاحیم نمیتونم جدا شم ازش تواناییشو ندارم...

اخلاق خوب داره مثلا اصلا اهل دروغ و خیانت و این چیزا نیست.همیشه کنارم بوده حمایتم کرده.نمیدونم واقعا ...

اینا عزیزم اخلاق نیستش اینا وظیفه ی انسانیه هر آدمیه!!والا اینا اخلاق خوب نیست!من که نتونستم تحمل کنم والا شمارو نمیدونم ...سر هر چیزی زرتی بلاک زرتی قهر ...میرررررفت تا دو یه ماه بعد ..‌.هزاران بار تو این شرایطت بودم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
اینا عزیزم اخلاق نیستش اینا وظیفه ی انسانیه هر آدمیه!!والا اینا اخلاق خوب نیست!من که نتونستم تحمل کن ...

میدونم اینا اخلاق خوب نیست.حتی واقعا یه اخلاق خوب نمیتونم ازش بگم.نمیدونم چرا باهاش موندم.نمیدونم

اخلاق خوب داره مثلا اصلا اهل دروغ و خیانت و این چیزا نیست.همیشه کنارم بوده حمایتم کرده.نمیدونم واقعا ...

ببین ریشه ی این رفتار... 

از ضعف شخصیتی و حقارتهای پنهانه 

یعنی شخص مد نظر شما ...

بد گمانی داره و این بد گمانی باعث میشه زود رنج بشه و هر حرکت شما رو به خودش بگیره ضمن اینکه توقع درک شدن از سمت  دیگران در اینجور آدمها بالاست .

نگاه نکن به قلدری هاش یا حتی پروو بودنش ،ریشه ای به این رفتار نگاه کن .شخصیت انسان پر از لایه های مختلفه پس به لایه های سطحی فقط نگاه نکن .

به نظرم هر چقدر تیکه بندازی بدتره 

سعی کن راضیش کنی برید پیش یه مشاور خوب 

و کم کم خودت کمکش کن عزت نفس و کرامت نفسش زیاد بشه ،در این صورت درک و فهمش هم میره بالا 

چون بزرگ نشده و به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده ،درک و فهمشم از موقعیت شما پایینه . .

سعی کن مطالب خوش بینی ،خوش گمانی رو براش به صورت کوتاه،کم کم و پیوسته بفرستی .

یه احتمال دیگه هم هست که کاملا در قطب مقابل این فرض قرار داده .لوس بودن زیاد و تله ی استحقاق داشتن ،که ناشی از تربیت غلط تو خانواده اشه،یعنی همه چی تو خانواده براش مهیا بوده و اصلا یاد نگرفته که موقعیت دیگرانو درک کنه 

ببین ریشه ی این رفتار...  از ضعف شخصیتی و حقارتهای پنهانه  یعنی شخص مد نظر شما ... بد گ ...

بدگمانیه.هروقت بهش میگم دلایلت غیرمنطقیه میگه تو بهونه کردی که بری با یکی دیگه.یا حرفای این مدلی که در کل نشون میده که فکر میکنه ولش میکنم میرم با کسی دیگه!

ببین اینقدر خودت رو ضعیف میدونی که حتی حاضری زجر بکشی کنارش ولی بمونی 

مشکلت عزت نفست 

شما اتفاقا چون مشکلات داری نباید با یه رابطه ی غلط به مشکلاتت دامن بزنی 

برای خودت ارزش قائل نیستی 

خوب پس حتما باید مشاوره بری  احیانا مهرطلب یا شخصیت وابسته که نداری ؟

چرا دارم.کودکی و زندگی بدی داشتم.پدر بدی داشتم.خودم نابودم اصلا هنوزم درگیرم خودم میدونم وضعیت بدجوره😂