2777
2789
عنوان

عصبانی بودن از همسایه بگید حق دارم

315 بازدید | 25 پست

همسایه های ما با کلی بچه همیشه دم درن.ما قبلا با ماشین میومدیم تو راهرو پیاده می‌شدیم.چند وقته چون دختر ۴سالم تنهاست همون بیرون از ماشین پیاده میشم که نیم ساعتی با بچه ها بازی کنه.دختر همسایه ۹سالشه چند شب پیش بچه ها رو میبرد تو حیاطشون درم می‌بست که دختر من نره.حالا دیشب تا اومدیم دختر رفت پیششون اینم سریع با یکی دیگه از بچه ها که بیرون بود رفت حیاط درم بست در حالی که ماماناشون بیرون بودن اینام همیشه تو کوچه پلاسن.منم دختر مو بغل کردم اومدم خونه آنقدر گریه کرد بچم.اینم بگم هیچ اسباب بازی ندارن که بگی بچم خراب میکنه

اشکال نداره سعی کن خودت بابچت بازی کنی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا تو یه سنی با همه لج میکنن 

یه سری که دخترت رفت بهش خوراکی بده ببره با خودش 

کم کم باش صمیمی تر میشن 

ولی کلا نذار به بیرون رفتن عادت کنه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مام قبلا تو محله بی فرهنگ بودیم شب روز همسایه ها دم در خونه هاشون پلاس بودن دخترمم خیلی دوس داشت با بچه ها بره بازی کنه از بس بی فرهنگ بودن نمیتونستم بچه رو بسپارم برم داخل دیگه حامله شدم یه دختر دیگع اوردم الان باهم بازی میکنن بهتر شده روحیه دخترم 

عزیزم برای همین دختره همیشه میرم مغازه خوراکی میگرم تو کوچه که هستن

ولش کن پرو شده 

دخترت رو به یه چیز دیگه عادت بده 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.