2777
2789

سلام به همه و شبتون بخیر 

عزیزان من دکتر غدد کودکان عالی می‌خوام و خیلی ضروریه 

لطفا اگه تجربه ای دارید به یه مادر نگران کمک کنید .

تهرانم

من تحت نظر دکتر علی مظاهری بودم خیلی خوب بود

متاسفانه رفت کرج

نمیتونی بری کرج؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رزاقی آذر دوستم خیلی تعریف میکرد. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
عزیزم مشکل شما چی بود  اگه عالی باشه میرم.چاره ای نیست

دیابت داشتم

کارش که خوب بود از وقتی رفت دربه در دنبال دکترم هیچ کدوم کارشون خوب نیس😏

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم دکتر فریبا نادری ، بیمارستان پارسیان سعادت اباد

عالیه

من پسرم تو ۱۳ سالگی قدش کوتاه بود بردم ، الان ۲۰ سالشه ، ماشاله خیلی قد بلنده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️