2777
2789
عنوان

بهترین جنس قابلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 46 پست
اصلا نباید غذا تو مس نگهداری. مس خیلی باید مراقب باشی اکسید نشه و قلعش نره. زود زود باید قلع اندود ...

ممنون فقط استیل بديش اینه که خیلی گرونه، تازه اگر اصل باشه که دیگه هیچی، مثلا مارک کرکماز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برای همین بوده  ما الان نزدیک به ۷-۸ ساله از مس استفاده میکنیم  خیلی خوبه و همچین مور ...

برای پلو، خورشت و کوکو  و سرخ کردنی استفاده می‌کنید، اذیت نمیشید که ته بگیره یا غذا بچسبه بهش؟ 

ممنون فقط استیل بديش اینه که خیلی گرونه، تازه اگر اصل باشه که دیگه هیچی، مثلا مارک کرکماز

مال منم ترکیه ای

از همون جا خریدم

ولی کرکماز نیست

الان یادم نیست

عکس خرگوش داره.

من تو ایران ندیدم .

لازم نیست تعداد زیاد بخری

مال من سه تا قابلمه و یه تابه دو دسته هست با در هاشون.

تابه هم درش با قابلمه بزرگ شریک.

چون برای خورشت و اش و آبگوشت دیگه.

برنج تو استیل میجوشونم ولی تو تفلون دم میکنم .

من چدن دارم  زود کفش رفت مخصوصا ماهی تابه هاش و اونی که توش کته میذاشتم یه چیزی هست مثل تفلون ...

خیلی خوبه مثل تفلون نچسب باشه ولی تفلون توش به کار نرفته باشه

من مس دو تا قابلمه گرفتم.

کلا گذاشتم کنار 

چون واضح غذا طعم میگرفت و معلوم بود قلعش رفته و با غذاهای اسیدی بیشتر مزه پس میداد.

مس خیلی مراقبت میخواد.

ولی خدا برکت بده به استیل، مثل روی قدیمی با سیم بساب. آخ نمیگه

مال منم ترکیه ای از همون جا خریدم ولی کرکماز نیست الان یادم نیست عکس خرگوش داره. من تو ایران ند ...

ممنون عزیزم، همیشه باید تفلونم کنارمون باشه، عصای دسته😀 حالا نمیدونم استیل بخرم یا اون سرویسی که تو اینستا تبلیغ میکنه، قابلمه کارال فکر کنم اسمشه، میگن ضد خشه ولی در عین حال نچسبه🤔

من مس دو تا قابلمه گرفتم. کلا گذاشتم کنار  چون واضح غذا طعم میگرفت و معلوم بود قلعش رفته و با ...

اره عالیه ،خیلی محکمه ولی اینکه میگن برنج ته میگیره و غذا می‌چسبه، اما خب سالمه 

اگه مس میخری حتما با حرارت ملایم باید غذا درست کنی من خودم هر قابلمه ای استفاده میکنم بازم تو قابلم ...

اره روی خیلی غذا خوشمزه تر میشه، انگار بوی بد غذا رو میگیره، ولی میگم استفاده ی دائم از روی خوب نیس

ممنون عزیزم، همیشه باید تفلونم کنارمون باشه، عصای دسته😀 حالا نمیدونم استیل بخرم یا اون سرویسی که تو ...

من برای جهازم

استیل گفتم سه تا قابلمه گرفتم. سرویس تعداد پایین بود.

مس دو تا قابلمه و یه تابه گرفتم. دو تا تابه در دار و یه تابه رژیمی هم از ترکیه گرفتم .سرامیک بودن.

گفتم بسه دیگه.

همون هفته اول رفتم یه تفلون برای برنج خودمون خریدم.

بعد دیدم وای مهمون بیاد چی.باز یه سایز بزرگتر گرفتم.

بعد که تابه و تفلونم از بین رفت.

رفتم یه سرویس کامل یونیک از شوش خریدم.

الان اندازه یه مغازه قابلمه و ماهی تابه دارم.

مس نخر چون مرتب باید بدی سفید کنن.

استیل تعداد پایین و یه سرویس تفلن یا چدن اونم تعداد پایین بخر 

من برای جهازم استیل گفتم سه تا قابلمه گرفتم. سرویس تعداد پایین بود. مس دو تا قابلمه و یه تابه گرفت ...

خیلی عالی راهنمایی کردی ممنونم ازت، دقیقا منم نمیخوام خیلی هفت رنگ بشه مدل قابلمه هام، یه تعداد پایین استیل میخرم، فقط چشمم ترسیده که فیک باشه، چون رفتم دیجی کالا رو نگاه کردم، یه سرویس کرکماز رو زده 2میلیون و نیم، شک کردم بعد نظرات رو خوندم گفتن فیکه، حالا خوبه شما از خود ترکیه خریدی، خیالت راحته

خیلی عالی راهنمایی کردی ممنونم ازت، دقیقا منم نمیخوام خیلی هفت رنگ بشه مدل قابلمه هام، یه تعداد پایی ...

یه مغازه تو شوش بود، قسم خورد ترک.

یه پاساژ روبروی شهرداری بود.

خیلی جای پرتی بود و کمتر مشتری بود.

قیمتاشونم مناسب بود.

پاساژ مهتاب اگر اشتباه نکنم، روبروی شهرداری.

جا مارک ماشینم بودش.

اونجا یه سری بزن.

این مغازه همون طبقه اول روبروی ورودی بود.

سرویس قابلمه هاش شیک بودن.

پارسال ۷ تیکه یعنی سه تا قابلمه و یه تابه، ۳۵۰۰ بودش

غذا توش نمیچسبه؟چند وقت یبار میدید سفیدکاری؟ 

ن نمیچسبه من بعد سه سال چند وقت پیش دادم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷