2777
2789

همه داشتن طبق معمول زندگیشونو میکردن همه جا آروم بود یهویی چی شد؟اخه انقدر یهوو؟کرونا دوباره موج زد؟تو دو سه روز؟چه خبره تو مملکت؟من ک باور نمیکنم این اتفاق طبیعی باشه نمیدونم چرا😐🥺بیمارستانا پر شده از مریض کلینیکا مطبا همه مریض شدن یهو همه چی بهم ریخته تو این دو سه روز چقدر اخه یهویی مگه میشه؟مگه داریم اخه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اصلا عجیب نیست. 

هیچکس رعایت نمیکنه اومیکرونم سرایتش بالاست. کاملا طبیعیه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

رعايت نميكنن. فكر كردن واكسن ك زدن ديگه بايد ماسك رو بذارن كنار. 

مهموني ها برپا ميشه 

عروسي ها برپا ميشه ....

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
خیر  شما نگاهی به کافی شاپ و بازار ها بندازید

خب مگه فقد تو این دو سه روز وضعیت بازارا این بود؟الان چند ماهه همه جا آروم بود اگه کرونا بود اصلا هیجا یا آروم نمیشد یا حداقلش کم بیش بود این وضعیت مگه فقد تو این چند روز مردم بی اتناعی کردن؟ تا بوده همین بودیم چطوری تو این چند روز یهو ویروسه همه گیر شد

خب مگه فقد تو این دو سه روز وضعیت بازارا این بود؟الان چند ماهه همه جا آروم بود اگه کرونا بود اصلا هی ...

کمی هم میترسن یک دفعه آمار رو بالا ببرن

و در آخر درد به مویرگ هایمان رسید و ما هنوز میخندیم'
اتفاقا اصلا عجیب نیست.  هیچکس رعایت نمیکنه اومیکرونم سرایتش بالاست. کاملا طبیعیه

تا وقتی ما اینجوری چشم بسته ب حرفاشون اعتماد داریم طبعیه ک اینجوری بگی ولی خب هرکی نظر خودشو داره من یه بار دیگم گفتم بازم میگم ما چندماه پیش هم وضمون همین بود همه جا باز بود همه جا شلوغ ولی آروم بود هیچ خبری از میکرون نبود من منظورم اینه اخه تو چند روز چطوری انقد یهو اوج گرف مگه همین میکرون نمیگی سرعت فراگیریش زیاده پس چرا تو این چندماه هیچ خبری نبود؟یهو؟تو چند روز کل ملت باید اینجوری مریض بشن؟من ک درک نمیکنم

چه طور نمیدونستی جهش جدید دنیا رو گرفته خلاصه نوبت ایرانم میرسید دیگه

میدونستم اما انقد یهو بیاد کل مردم تو عرض سه چهار روز همه مبتلا بشنو اقعا شوکه کننده بود 

تا وقتی ما اینجوری چشم بسته ب حرفاشون اعتماد داریم طبعیه ک اینجوری بگی ولی خب هرکی نظر خودشو داره من ...

چشم بسته؟ واقعا بر چه اساسی این حرف رو میزنی؟ الان هرکی رو دور و اطراف نگاه کنی گرفته! وإلا من به حرف کسی اعتماد نمیکنم. منتهی تو جامعه م دارم میبینم. همون موقعم خبری بود. همه حالت سرماخوردگی داشتن هی میگفتن سرما خوردیم سرما خوردیم اکثرا خونه میموندن تا خوب شن و کارشون به بیمارستان نمیکشید که امار مشخص بشه الان اوضاع فوق افتضاح شده و واسه همین امارا داره درمیاد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»