2777
2789
عنوان

با جاری هاتون چه برخوردی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 47 پست

یه مدت کمی بعد عقد با هم خوب بودیم، اما مادر پدر خواهر شوهر میونه مونو بهم زدن، البته خودشم نرمال نبود از اونایی ک یه روز خوبه یه روز بد، الان دیگه اگر جایی ببینمش نگاهشم نمی کنم

رابطمون معمولیه انقد صمیمی نشدم که به خودش اجازه بی احترامی بده ولی اگه بی احترامی کنن من آدمی نیس ...

کلان جاری من  خونمون بیان دست به سیاه سفید نمیزنه انتطار دارن با این همه طرف نشسته بشینم وردلشون تنها نباشن تو اشپزخونه نرم اخر مهمومونی که بشوهرم میگم میگه این دیوونه  ولشون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم تو غریبی که باشی بازم نباید با جاری صمیمی شد.  من دیدگاهم اینه حاضرم شب و روز تو خونه ب ...

دیگه میخوام همین کارو بکنم چون جلو من میاد بد مادرشوهرم میگه که برم ال میکنم بعد که میره میبنم خوشو میکشه برا  خواهرشوهر مادر شوهر 

کلان جاری من  خونمون بیان دست به سیاه سفید نمیزنه انتطار دارن با این همه طرف نشسته بشینم وردلشو ...

خب منم جاریم تو خونه م کار نمیکنه منم متقابلا تو خونش اصلا به خودم زحمتی نمیدم. 

بعدم شما یه معذرت خواهی کن عزیزم بگو باید ظرفامو بشورم بمونه شستنش سخت میشه. 

باهم تو یه ساختمونیم  تقریبا همسن هستیم فاصله رعایت میکنیم و حرمت ها رو ولی باهم خوبیم  باشگاه میریم بچها میرن به بچش بازی میکنن خونشون  در کل مشکلی نداریم   با هم چون منم خواهر ندارم باهم  بیرون میریم بیشتر

مادری مهربان برای  فرزندانم 
دیگه میخوام همین کارو بکنم چون جلو من میاد بد مادرشوهرم میگه که برم ال میکنم بعد که میره میبنم خوشو ...

این یه ترفنده

جاریا این کارو میکنن که توهم بدگویی کنی برن بگن آره فلانی پشت سرت اینو گفت

شما خودتو بزن به نشنیدن یا اگه میتونی بهش بگو بیا راجع به خودمون حرف بزنیم. 

اینم همین جوریه  خواهر نداشتن سخت  

منم جز پدر مادر هیچکیو ندارم، اما با خانواده شوهر اصلا قاطی نمیشم، با هیچکدومشون، حتی اینستاگرام فالو نکردیم، البته بستگی داره، اگر آدمهای درستی باشن خیلی هم خوبه، اما وقتی ذاتشون خرابه چاره ای جز دوری نیست

همچنین ولی من دیگه شوهرم گف نمیخواد زیادی احترام بزاری یه جورین یه دقیقه خوبن باز کلی تغییر میکنن ام ...

منم همین طور دوست داشتم اصلان مهربون نباشم دخترم همینطوریه دارم روش کار میکنم مهربون نباشه با زنداداشم مهربون بودم اما متاسفانه بد از آب دراومد 

منم جز پدر مادر هیچکیو ندارم، اما با خانواده شوهر اصلا قاطی نمیشم، با هیچکدومشون، حتی اینستاگرام ...

ایناهم همین جورین کافیه یک کلمه به مادر شوهرم صحبت کنم زندگیم زیر رو میکنه یعنی خیلی دوست داشتم مادر شوهرم مهربون باشه ولی نیست همشون بد جنسن 

من خودم نوجوونم  مامانم و جاریش با هم خوبن رفتار بدی ندارن  بیشتر جاری مامانم به مامانم ...

منم جاریم 12 سال ازم بزرگتره ولی مثل بچه هامیمونه رفتارش خیلی زشته کاشکی منم بد جنس بودم