2777
2789
عنوان

با جاری هاتون چه برخوردی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 47 پست

همچنین ولی من دیگه شوهرم گف نمیخواد زیادی احترام بزاری یه جورین یه دقیقه خوبن باز کلی تغییر میکنن اما متاسفانه من خیلی مهربونم اصن دست خودم نیس

🌙🌙🌙                                                                زندگیم بین دو بیت شعرمونده 😐                          🌙 سعدی می گوید :برخیز و مخور غم جهان گذران             🌙 تا برمیخیزم حافظ می‌گوید :                                       🌙بنشین و دمی به شادمانی گذاران                                  🌙 فعلا نیم خیز ماندم تا تکلیفم                                       🌙در ده بیت بعدی معلوم شود.                                        🌙 😐✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط در حد سلام و خدانگهدار

از همون اول همین جوری بودیم.. مت عروس کوچیکه ام سه ساله عروسم اونا بیست ساله

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اصلا باهاشون کاری ندارم،هرگز زور نزدم جای خواهرم باشن جای خواهرشون باشم ،هیچ وقت صمیمی نبودم ولی دعوا هم نداشتیم،مثل غریبه بودیم سلام و السلام

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

رابطمون معمولیه

انقد صمیمی نشدم که به خودش اجازه بی احترامی بده

ولی اگه بی احترامی کنن من آدمی نیستم که جواب بدم، قطع رابطه میکنم. البته که بی احترامی کنه همسرم حسابی از خجالتش درمیاد. 

یعنی نباید بهشون احترام یه 12 سالی یکیشم 8 سال بزرگتر 

بی تفاوت به معنی بی احترامی نیست. 

من خودم با اینکه با همه زود میجوشم و اجتماعی هستم ولی چون جاریام که از هر نظر از من پایینترن خودشون رو میگیرن و باد میکنن خودشونو، منم با روی خوش یه سلام و احوال و خدافظی. 

رابطمون معمولیه انقد صمیمی نشدم که به خودش اجازه بی احترامی بده ولی اگه بی احترامی کنن من آدمی نیس ...

من توشهر قریبیم فقط جاریم داریم تو این شهر ولی من هرچی میخوام بی احترامی نشه ولی  اون شورشودرمیاره 

من توشهر قریبیم فقط جاریم داریم تو این شهر ولی من هرچی میخوام بی احترامی نشه ولی  اون شورشودرمی ...

خب گلم تو غریبی که باشی بازم نباید با جاری صمیمی شد. 

من دیدگاهم اینه حاضرم شب و روز تو خونه باشم ولی جایی که احترامم حفظ نکنن نمیرم. 

همسرت جوابشونو نمیده؟ 

دختر جاری من چند باری به من گوشه و کنایه زده همسرم همونجا جوابشو داده.