2777
2789
عنوان

خانمای مجرد میشه بیاید

3367 بازدید | 447 پست

سلام من قصد دارم ی گروه 45 نفری تشکیل بدم و به مدت 15 روز یعنی از 1رجب تا  15رجب (14 بهمن تا 28 بهمن) روزی 100 تا ذکر یا جواد الائمه ادرکنی 

و 100 صلوات بفرستید به نیت ازدواج خوب و هم شان خودمون،هر روز ذکر رو به نیت سه نفر بگیم و براشون دعا کنید که ازدواج درستی داشته باشند 

هرکس دوست داره شرکت کنه من اسمش رو بنویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدی عزیزم

میترسم یادم بره هرروز 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

یکی میگفت اگر یه چیزی بپره تو گلوت دلت میخواد کدوم یکی از اینکارها رو انجام بدم واست ، بزنم پشت کمرت یا واست دعا بخونم ؟ 

عزیز حالا شما بگو باید تو اجتماع باشی یا بشینی تو خونه دعا بخونی ؟ 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
یکی میگفت اگر یه چیزی بپره تو گلوت دلت میخواد کدوم یکی از اینکارها رو انجام بدم واست ، بزنم پشت کمرت ...

از کجا میدونی که بقیه این راهی که شما میگی رو نرفته باشن مطمئنا همه خواستگار دارن ولی خواستگار خوب داشتن رو میشه با دعا از خدا خواست

از کجا میدونی که بقیه این راهی که شما میگی رو نرفته باشن مطمئنا همه خواستگار دارن ولی خواستگار خوب د ...

هیچ چیز زوری نخواه ، ولی تلاش کن یا میشه یا نمیشه و این‌میشه تقدیر شما. خدا گفته تو تلاش کن واسه هر چی میخوای . تا فردا بگو خدایا فلان‌کار واسم حل کن حل میشه ؟ 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
هیچ چیز زوری نخواه ، ولی تلاش کن یا میشه یا نمیشه و این‌میشه تقدیر شما. خدا گفته تو تلاش کن واسه هر ...

زودی نخواستیم گفتیم برای ازدواج خوب دعا میکنیم من نمیدونم چرا وقتی بحث بچه خواستنه هیشکی نمیگه زوری از خدا بچه نخواه ولی وقتی بحث ازدواج هست اینو میگن

زودی نخواستیم گفتیم برای ازدواج خوب دعا میکنیم من نمیدونم چرا وقتی بحث بچه خواستنه هیشکی نمیگه زوری ...

اتفاقا اونم زوریه. سو تفاهم‌نشه خودمم‌مجردم ولی اینکار بنظرم منطقی نیست . انتخاب خوب چطوریه یه ادم‌خوب بذاره سر راهت یا خودت باید یه ادم‌خوب پیداش کنی ؟ درسته قبول دارم زمونه بدیه و ادم خوب هم سخت پیدا میشه . و از طرفی دید جامعه عقب . ولی از دید من با دعا چیزی درست نمیشه ادم خوب میخوای باید بگردی پیدا کنی منتظر نباش پیدات کنه چون عمرت فقط میگذره دوستم. تلاش کردی جواب نگرفتی پس بهتر بپذیری تقدیر و از زندگیت لذت ببری 🌺

چند سالته شما؟

اونقدری هست که به این دیدگاه رسیدم 😄