2777
2789

بخدا ، خدا همه رو سفید خوشگل ، آفرید بعد منو انقد زشت بخدا ناشکری نمیکنم ولی سخته با حرفهای  مردم کنای بیای همه کارم میکنم ولی باز به چشم نمیام خواهرام سفید و ازمن خوشگترن هرکی میاد خونمون بهم تیکه میندازه سبزه و زشت چیکارکنم خدایا  چرا منو اینجوری آفرید 

نمزارنم عمل کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خودت و رفتارت باعث میشه بقیه خوشگل یا زشت ببیننت

خوشگلترین هم ک باشی،اگر بدون اعتماد بنفس باشی زشت بنظر میای

عکستو اگر دوست داشتی بذار🙃

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

ای بابا نه همین حرف هاتون باعث شده دیگران هی بگن زشتی اگر اعتماد به نفس داشته باشی بری جلو اینه بگی وای بهم میاد زیبا شدم دیگران هم میگن دیگه 

من ولی خدایی قبل عمل بینیم اعتماد به نفس نداشتم چون خیلی بزرگ بود بینیم🥲🥲🥲

هر کی گفت بگو نه زشتی دست خود ادامه نه خوشگلی .یا هم بگو سیرت زیبا بیار صورت زیبا شرط نیست ؛منم نصف به مامان رفتم نصف به بابا ..بسته دیگه دختررر آنقدررر خود تحقیری ‌اعتماد به نفستو ببر بالا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم 💔 

بگرد ببین چیه که تو داری و اونا ندارن خدا به هر کسی یه نعمتی میده..

هرچند میدونم توهم به نوبه خودت زیبایی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

ببخشید ولی کسایی که به خونتون رفت امد میکنن خیلی بی کلاسن پوست سبزه الان خیلی مده هرکی سفیده میره پول میده سبزه میکنه سفیدم بد نیست و هرکس هرجور دوست داره خودش تصمیم میگیره موندم از این ایرانیا چرا انقد کوته فکرن بخدا

و اینکه چنسالته؟

جز سبزه بودنت چطوریو؟چرا میزاری بهت بی احترامی کنن؟ جواب بده ودر مرحله اول خودتو دوست داشته باش

سبزه معمولی تیره خیلی خیلی زیاد نه ولی تیره 

چیکارکنم بنظرتون خدم میخواستم از بچگی مامانم تحقیرم میکرد جلوی مردمم مهم نبود نمی دونم بخاطر همینه یا میخان اذیتم کنم جواب میدم میگن جواب نده به مهمون بی احترامی نکن 

چطور خودمو دوست داشته باشم وقتی همه بندگان خدا منو اذیت میکنن روزی نبوده ی خودکشی فک نکنم همه عادی زندگی میکنن جز من 

تو خودت و رفتارت باعث میشه بقیه خوشگل یا زشت ببیننتخوشگلترین هم ک باشی،اگر بدون اعتماد بنفس باشی زشت ...

همش هم به اعتماد به نفس و اینا نیس 

من اصلا چیزی در مورد خوشگلم یا زشتی نمیگم 

ولی مامانم برداشته میگه این کسی که میخواد بیاد خواستگاریت ظاهر براش مهم نیس 😐😂 ینی فک میکنه من ظاهرم خوب و زیبا نیس! تازه اونموقع متوجه شدم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼