2777
2789
عنوان

لیپو غبغب

219 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

کسی بوده غبعبشو لیپو کرده باشه من برای هفته دیگه وقت گرفتم میخواستم بدونم بعد از عمل حال عمومی چطوریه چون بچه کوچیک دارم و از شانسم مامانم اینا کرونا گرفتن باید بیام خونه خودم بعدش اگه کسی انجام داده میشه بگه بعدش حالش چطور بوده و راحت کاراشو انجام داده

آره اصلا چیز خاصی نیست، تا ده روز فقط باید بانداژ باشه، که بستگی، به دکترشم داره، بعضیا از گن مخصوص استفاده میکنن، بعضیام از باند کشی، و تا چند روزم از آنتی بیوتیک باید استفاده کنی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم خیالم راحت شد

خواهش میکنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

همسر من انجام داد پیش دکتر رفیع پرنیا واقعا خیلی خوب شده 

من خودمم پیش دکتر پرنیا لیفت گردن انجام دادم گردنم به صورت مادرزادی پوستش شل بود

خیلی خوبه کارشون

نمونه کارهاشونو تو اینستا و سایت گذاشتن عالیه