2777
2789
عنوان

واقعا خسته شدم از اين زندگي بهش ميگم و طلاق ميگيرم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 17 پست
تروخدا بچه دار نشو  تا وقتی اختلاف دارین فگر بچه رو بنداز از سرت بیرون  بچه بیاد فقط ابز ...

اصن بدم مياد ديگه از اين ادم بچه بيارم اينقدر خسته هستم ازش 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

عزیزم جدا شو مخصوصا برا خیانتش

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جدا شو مخصوصا برا خیانتش

اوو اصن زير بار نميره واسه اينه 

من رفتم سفر خودم تو گوشيش دي م به دوستش تكس داده خانمم داره مياد اونم ميگفت مخ چند تا زدي كلي از اين خرفا بهش ميگم ميگه الكي بوده حرفامون 😂 كلا هاشا ميكنه

جدا از اين كاراش فحش ميده خيلي راحت به خانوادم توهين ميكنه 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد