2777
2789

خواهرای عزیزم... برای حاجت دل هم و با توجه به ولادت امیرالمنین بیایید برای هم دعا کنیم ... برای هر حاجت و نیت و مشکلی که دارید ( چ مشکل کوچیک و چ بزرگ ) 

برای حاجتمندی خواسته دل هم (۷ مرتبه نادعلی _۱۰ صلوات _و ۱ حمد ) 

😍بخونیم به نیت هم ایشالله تا روز ولادت ایشون به خواسته ی قلب مهربونتون برسید 

و تاپیک خوشحالیتون رو بزنید 😍

التماس دعا دارم 💕

برام دعا کنید مشکلم تا روز ۲۶ حل شه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز نه  همین امروز  به نیت حاجت قلبی همه و خواسته ی خودتون  عزیزم ایشالله که تا ...

باشه عزیزم.شما هم برای من دعا کن.انشالله که سلامتیه همه مریضها.مخصوصا بچها

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه

امام علی دست رد به سینه ی دل شکسته هاش نمیزنه 

توکل کنید بهش و بخوایید وساطتون رو پیش خدا بکنه 

ان شالله حاجت روا بشید تا روز ولادتشون

التماس دعا دارم منو از دعاهاتون بی نصیب نزارید 🌹

دعا کنید مشکلم حل بشه 💕

باشه عزیزم.شما هم برای من دعا کن.انشالله که سلامتیه همه مریضها.مخصوصا بچها

اگه مشکلم حل شه نذر مشهد دارم 

اونجا از امام غریبمون شفاعت تک تک مریضارو ب خصوص بچه های معصوم رو میخام و به نیتشون یه نذری ادا میکنم 🌸

الهی ک ب حاجتت برسی خواهر🌹

اگه مشکلم حل شه نذر مشهد دارم  اونجا از امام غریبمون شفاعت تک تک مریضارو ب خصوص بچه های معصوم ...

عزیزم انشالله که مشکلت حل بشه و نذرت رو ادا کنی.اگه رفتی سلام منم برسون.شرمندشم خیلی وقته نرفتم.البته خودش میدونه شرایطشو نداشتم.لطفا ازش برای عاقبت به خیریه پسرم بخاه.ممنونم

لالا لالا گل پونه آروم بخاب دخترم که دنیا نا مهربونه
عزیزم انشالله که مشکلت حل بشه و نذرت رو ادا کنی.اگه رفتی سلام منم برسون.شرمندشم خیلی وقته نرفتم.البت ...

قربونت بشم 🌸

محتاج دعام 

حتماااا به آقا میگم سفارشت رو 

شک نکن از لطفش بی نصیب نمیزاره 💕🙃

منم خوندم واستون واسه منم دعا کنید

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی