2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز عقدم تا به امروز واقعا از رفتار های مادرشوهرم اذیت شدم ...مادر شوهرم از اون دسته ادمای خوش برخورده....ولی فقط تو ظاهر ...اگه شما تو یه جمعی نشسته باشی انقد باهات خوبه ک حد نداره...ولی ب محض اینکه پاشی بری شروع میکنه ب بدگویی ازت....راجب همه هم همینجوریه...جلوی پسرش خیلی خودشو خوب و موجه نشون میده ...یعنی شوهر من میگه مادر من اندازه یه دختر عاشق توعه ولی فقط من دیدم ک چجوریه اخلاقش

فکر کنین چند سال تمام با این اخلاق ها سر کنی ...دیگ ب هیچ عنوان هیچ حس خوبی ندارم بهش ...واقعا با حرفاش آزارم داد ک جری شدم ازش و اصلا دلم نمیخواد ببینمش...ولی بخاطر شوهرم مجبورم ب این ارتباط ها

دیشب شام رو جاریا و خواهرشوهر ها همگی اونجا بودیم ....همه رو بدرقه کرد ...بعد موقعی ک رسید ب بدرقه ما ...شروع کرد زیر لب غر زدن...اونم جوری میگفت ک من بشنوم و ببینم ک داره غر میزنه....هر چقد سعی میکنم ب خودم مسلط باشم و کاری نکنم ک یه مادر از دیدن بچش محروم بشه نمیشه ک نمیشه ....خودم خودمو آروم میکنم ...بعدش باز یه کاری میکنه ک بدتر بشه...چند بار خواستم بگم مامان دست از غر زدن هات بردار ...رک و پوست کنده بهم بگو دردت چیه تا من حلش کنم...ولی میترسم ک اوضاع بدتر بشه 

مادر شوهر مادرم هم یعنی مامان بزرگم دقیقا همین جوریه جلو بابام با خوب رفتار میکنه اما همین بابام میره اون روش نشون میده با شوهرت صحبت بگو که عذاب میکشی اذیت میشی بالاخره شوهرت درکت میکنه 

مادر شوهر مادرم هم یعنی مامان بزرگم دقیقا همین جوریه جلو بابام با خوب رفتار میکنه اما همین بابام میر ...

بهش گفتم...از دونه دونه رفتار های مادرش گفتم همه رو ب یه نحوی توجیه کرد ...یعنی جوری عذابم میده دیدنش ک یعنی حاضرم کل زندگیمو بدم فقط بگن دیگ مجبور نیسی باهاش تو رابطه باشی