پسرگلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 1399 عنوان خانمی که میخواست باردار بشه ولی شوهرش نفهمه به خاطر سوپرایز 178 بازدید | 12 پست من گم کردم تاپیک و یه دارو هست به اسم ساشه اینوفولیک لو لی فارما انشالله با این دارو نتیجه بگیرین منم دعا کنید 😍 1400/11/09 | 12:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedabano1400 عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1821 با دارو حامله میشه 🙄🙄🤔🤔🤔😂 تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 عزیزم من تو اقدامم ، این چیه ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 @sayeh71۷ عزیزم استارتر برات پیشنهاد داره آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 28894 @sayeh71۷ عزیزم استارتر برات پیشنهاد داره مرسی که خبرم کردی خانومی😍
پسرگلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 1399 برای ارتقا تخمک و جنین و هم برای کسانی که سندرم تخمدان پلی کیستیددارند مناسبه
پسرگلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 1399 چطورشوهرش نفهمه دارو بخوره فقط یعنی ایشون به شوهرش گفته دارو جلوگیری میخوره پس شوهرش مراقبت نمیکنه درصورتی که ایشون اصلا از این دارو استفاده نمیکنن ب این دارو تخمک هاشون تقویت میشه و امکان بارداری بالا میره همین
پسرگلا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 1399 با دارو حامله میشه 🙄🙄🤔🤔🤔😂 🤣🤣🤣🤣نه فقط تقویتی مخصوص تخمکه و دختر خالم بعد ۱۷ سال باردار شد خالم بعد بچه اولش دیکه باردار نشد بعد ۲۰ سال اونم باردار شد
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 مرسی که خبرم کردی خانومی😍 خواهش میکنم گل بانو 😘😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞