2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پودر نمیتونه چاقتون کنه باید غذا زیاد بخورید شیرینی فست فود خخخ

دوست من میگفت من خیییلی میخورم چاق نمیشم بعد گفتم یه کیک بیارن چقدر میتونی بخوری گفت خییلی گفتم حالا چقدر گف یه برش قیافه من 👹😩

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
یه پودر نمیتونه چاقتون کنه باید غذا زیاد بخورید شیرینی فست فود خخخ دوست من میگفت من خیییلی میخورم چ ...

مشکل من اینه ک نیمتونم بخورم.وزنمم نسبتا خوبه.ولی دلم میخاد توپرتر بشم

مشکل من اینه ک نیمتونم بخورم.وزنمم نسبتا خوبه.ولی دلم میخاد توپرتر بشم

باورکن اشتباه میکنی توپر جالب نیس منم ازلاغری پرخوری کردم حالا ب فکر رژیمم توپرم الان دوس ندارم 

باید بخوری دیگه چرانتونی فیلم ببین موقع غذا قبل غذا میوه وتنقلات نخور کیک خامه ای بخور گالریا روبزن هرچی کالریش بیشتره انتخاب کن مثلا سیب زمینی سرخ کرده خیلی بالاعه سس کچاپ بریز روش حالشو ببر 

باورکن اشتباه میکنی توپر جالب نیس منم ازلاغری پرخوری کردم حالا ب فکر رژیمم توپرم الان دوس ندارم  ...

ووییی.اصلا نمیتونم.انگاری با غذا قهرم.۲هفته پیشم مریض شدم شدید.ازاونموقع وزنمم پایینتررفته

ووییی.اصلا نمیتونم.انگاری با غذا قهرم.۲هفته پیشم مریض شدم شدید.ازاونموقع وزنمم پایینتررفته

خخخ ووییی منم ی الان دوتا برش کیک خونگی خوردم تونمیتونی بخوری؟

خخخ ووییی منم ی الان دوتا برش کیک خونگی خوردم تونمیتونی بخوری؟

ن شیزینی خامه ای هم دارم تویخچال ولی اصلا نمیتونم لب بزنم.کلا بعد بیماریم اشتهام کور شده.ولی خیلی دل ضعفه دارم