2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی مثبت وجود داره 

شانسو نظری ندارم

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 
من خودم بارها سعی کردم انرژی مثبت جذب کنم ولی واقعا فایده ای نداشت

باید از ته دلت باشه نه داد و ستدطور 

بگی من انرژی مثبت میدم تا کارم درست شه نمیشه 

باید خالصانه باشه نتیجه کار برات مهم نباشه 

کتاب فلورانس اسکاول شین بخون بنظرم

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 
۱۸ سالمه کنکوریم کرونا ام گرفتم🤒 زیادی شبیه من نیستی🤧💔

😮😮  چه رشته ایی؟

یعنی من یه نفر از نزدیکای خودم هست از تمام زندگیش خبر دارم....نه اینکه بخوام حسودی کنم ولی واقعا برام سوال شده....ماشاءالله تو زندگیش همه چی بدست آورد همه چی... فقط یه بار تو کل زندگیش یه مشکل براش پیش اومد که اونم آخرش به سودش شد....اهل انرژی مثبت و اینام نیست...از این آدما هم هست که همیشه به دیگران طعنه میزنه