یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این بزرگارو اگه من خونه باشم و اون تو کوچه حسش میکنم
میرم حشره کش میزنم پهن اسفالت میشه
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
من کلا خودم نمیکشم چون میترسم شدید..گاهی حتی پیش اومده کسی خونه نبوده زنگ زدم همسایمون اومده کشته😂😂😐یا تو شرایطی که نتونستم از کسی کمک بگیرم قبل از زدن چندین بار بلند بلند جیغ میزنم..بعدچشامو میبندمو میزنم روش🤒🤢🤧
سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
وااییی😂 من ی بار داشتم از کوچمون رد میشدم بعد در همسایه رو ب روییمون باز بود دوتا پسردوقلو داره ک دوتاشونم نامزد دارن دزدم یهو دوتاپسره با نامزداشون شرو کردن داد زدن😂😂 گفتم چیزی شده گفتن وااییی مارمولک..ینی منو میگییی مردههه بودم از خندهه😂 گفتم وویی خجالت نمیکشن مردای گنده از مارمولک میترسین..رفتم تو حیاطشون کشتمش انداختم بیرون😅😅
[QUOTE=224427365]من کلا خودم نمیکشم چون میترسم شدید..گاهی حتی پیش اومده کسی خونه نبوده زنگ زدم همسای ...
چند وقت پیش رفتیم خونه یکی از اقوام..شب جا پهن کردن یمتکا واسه من اورد من همینجور لم دادم روش یلحظه حس کردم یچیزی روبازوم داره راه میره 😖😖یعنکبوت به چه بزرگی بود😫😫تا جان درنفس داشتم فقط جیغ زدم خودمو میتکوندم همه اومدن گفتن یاخدااااا چیشده گفتم عععننننکبووووتتت😂😂😱😱تا صبح حس میکردم روبازومه..
سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
چند وقت پیش رفتیم خونه یکی از اقوام..شب جا پهن کردن یمتکا واسه من اورد من همینجور لم دادم روش یلحظه ...
اخیییییییییییییییییییی منم برام پیش اومده تو دستشویی بودم داشتم دستام رو میشستم یهو سوسک دیدم داد زدم ماماااااااااااااااااااان سوسککککککککک با جیغ بعد مامانم اومد میخواست بکشتش منم یه متر از مامانم دور بودم . سوسکه رو دیوار بود مامانم خواس با دمپای بزندش سوسکه خودش رو پرت کرد رو پا من منم جیغ میزدم و رقص کردی میرفتم و مبلرزیدم مامانم هم قش کرده بود