2777
2789

این چندمین باره که امسال دارم واسه مشکلم با طرف تاپیک میزارم. خسته شدم. هم دوسش دارم و از یسری مسائل خوبه هم ایرادایی داره که منو خیلی میترسونه و واقعا منو خسته و داغون کرده. و حالا من شدم آدم بدی که نمیتونه عصبانیت خودشو کنترل کنه ولی نگا نمیکنه خودش چیکار کرد به اینجا رسیدیم. خدایا من خیلی دلم دلم تنگ شده و دوسش دارم اما چیکار کنم که تحمل کاراش رو ندارم😭😭

در ضمن اینکه دوستیم

اگر واقعا تو رابطه باهاش اذیتی چرا تموم نمیکنی؟ 

ادامه دادن اینجور روابط نتیجه اش فقط ایجاد تنفر از طرف مقابل و ذره ذره کشتن روح خودته

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا تو رابطه باهاش اذیتی چرا تموم نمیکنی؟  ادامه دادن اینجور روابط نتیجه اش فقط ایجاد تن ...

3 سال رابطه س. همش که بدی نبود خوشی هم داشتیم. واقعا آدم بدی نیست خوبیاشو نادیده نمیشه گرفت. 3 هفته س تموم کردیم اما دلم تنگه و دوسش دارم 😭

وقتت رو با کسی بگذرون که بهت حال خوب بده نه با کسی که آزارت بده این رابطه درست نیست!

مشکل اینجاست که من واقعا نمیدونم من خیلی حساس بودم یا طرف ایراد داشت. مشاورم رفتم و اصلا درست راهنماییم نکرد. طرف رفیق باز بود دوس داشت 4 شب حداقل شبا تا 12 و نیم یک شب بره با رفیقاش دور هم بشینن. بعد میگفت من جوونم نیاز دارم برم پیش دوستام. 

دارم ازین آدما تو زندگیم  خوب عصبیت میکنن تحملت رو تموم میکنن بعد میشینن عقب میگن وااااا چته چ ...

دقیقا. اصلا نمیگن خوب خودمم تقصیر دارم کاری کردم طرف رو دیوونه کردم. فقط میگن وای چرا عصبانی هستی. وای چرا اینجوری رفتار میکنی.