2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوا کردم ...حالم بده

388 بازدید | 19 پست

امروز باهاش دعوا کردم دیگ م بم زنگ نزده ...ابجیم دید حالم خوب نیس منو آورده خونشون کلی تنقلات جلوم گذاشته ولی نمیتونم ی بغضی دارم 😭میخوام بهش فک نکنم نمیش برام سخته😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو خدا 

جلوم گذاشت چیه میگید 

غذا رو جلو انسان نمی‌گذارن 

پذیرایی می‌کنن 

مثلا بگو با یک عالمه تنقلات ازم پذیرایی کرد 

اصطلاح غذا جلو چیزی گذاشتن مختص حیوانات هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
هیچ وقت دعوا چتی پیامکی تلفنی و... نکن رودرو دعوا کن ولی قهر نکن انقد بگو دلت خالی شه بعدشم سعی در ...

من دعوا رو خودم شروع کردم ...بعد الان من جلو نرفتم ....امشب تا دم خونشون هم رفتم ...باز برگشتم ...نتونستم بزنگم

😂😂😂😂😂 وای مرسی 😂😂😂اومدم سایت  چق خندیدم  اون ک دنبال زیر بغل مار

خداروشکر 😂 آره بابا بخند فردا اشتی میکنید میره، فقط انگار شبتو خراب کردی 

خواهرتم غمش میگیره اینجوری، بخند بیخیال باش 😍

بحث با احمق ممنوع 🤚

زنا وقتی دعوا میکنن و اعصابشون بهم ریخته... اکثزیت دوس دارن دربارش حرف بزنن. دوس دارن طرف بیاد سریع اشتی کنه و منت کشی کنه و...

اما اکثریت مردا اینجور نیستن. دوس دارن بعد دعوا و ناراحتی کمی خلوت کنن. کمی تو خودشون باشن. اون لحظه حتی اگر خودت هم برا اشتی پیش قدم شی بدتر عصبی میشن

باید این خلوت و سکوت رو داشته باشن

بهش یکم زمان بده.