2777
2789
عنوان

خیاطی

254 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. آیا کسی میتونه اینجا راهنمایی کنه که چه جوری میشه کش شلوار درست کنم؟؟ آخه کش شلوار خونگیم پاره شد گشاد شده. میشه درستش کرد یا بدمش خیاط؟؟؟

فقط از خدا بخواه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اندازه کش بگیرم؟؟

اندازه دورکمرت منهای ۱۰سانت

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عزیزم درس عربی ک نیست برو ی کش بخر خودت درستش کن ب اون نگاه ببین چجوری دوخته شده اینم درست کن 

سعیمو میکنم یا خراب میشه یا نمیشه

فقط از خدا بخواه...

یه قسمت کوچیک از محل عبور کش رو بشکاف در حد 3 یا 4 سانت کافیه

یه کش به پهنای کمری شلوارت وبه طول دور کمر منهای 10 الی 15 سانت بعلاوه دوسانت زاپاس قیچی و از داخل کمری شلوار رد کن و وقتی رد کردی دوسر کش رو روی هم بیار وبدوز بعد کش رو داخل کمری قرار بده وکمری رو بدوز.

اگه برای به دست اوردن اندازه کش مشکل داشتی روی کمرت اندازش رو مشخص کن

کشو دور کمرم اندازه کنم هرچی بود ده سانت کمترش کنم؟؟؟

دور کمدتو اندازه بگیر مثلا ۹۰س 

کش ۸۰س بزن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یه قسمت کوچیک از محل عبور کش رو بشکاف در حد 3 یا 4 سانت کافیه یه کش به پهنای کمری شلوارت وبه طول دو ...

خیلی ممنونم توضیحتون خوب بود

فقط از خدا بخواه...