2777
2789

من تازه اقدام کردم و الان بعد از یه هفته که گذشته سرگیجه تهوع کم، و درد زیر شکم دارم که تیر میکشه یهویی 

از تجربه هاتون بگین یعنی باردارم بچه ها🥰😍

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این زودی ک معلوم نمیشه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نه گلم 

به این زودی ها متوجه نمیشی 

باید از پریودیت یک هفته بگذره بعد بیبی چک بگیر

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

احتمالا برامنم که تو اقدامم درد پریودی و اینا دارم  

من ۱۸ وقت پریودمه الان خیلی زودِ واسه درد پریودی نه؟

نه گلم  به این زودی ها متوجه نمیشی  باید از پریودیت یک هفته بگذره بعد بیبی چک بگیر

عه جای رحمم یه کم باد کرده متورم شده یه کم 

ممنون عزیزم

من ۱۸ وقت پریودمه الان خیلی زودِ واسه درد پریودی نه؟

من سر هر سه تا بچه ام این نشونه رو داشتم 

نزدیک موعد پریودیم که هنوز نمی‌دونستم باردار هستم یا نه ،خستگی و خواب الودگی زیاد داشتم 

شما هم ببین اینطور میشه یا نه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من سر هر سه تا بچه ام این نشونه رو داشتم  نزدیک موعد پریودیم که هنوز نمی‌دونستم باردار هستم یا ...

باشه ❤

احتمال زیاد بارداری عزیزم....علاعم لانه گزینی...واسه حاجت دلم دعا کن

ان شاالله به حاجتت میرسی عزیزم از خدا میخوام به زودی حاجت روا شی ❤

من خدای تجربه و ۴سال منتظر بودم.از من میپرسی چون منتظری اینا همهههههه توهمه وسلام.ماهی که علائم نداشتم و نا امید بودم و اقدام درست حسابی برا بارداری نداشتم بعد ۲۰روز تاخیر ناباورانه فهمیدم باردارم

💖