2777
2789
نمونه گیری با سوزن منم خیلی میترسیدم اما چیز ترسناکی نبود  من میترسم بدخیم باشه 😭 چون ندول م ...

توکلت به خدا باشه همین اسمای عجیب غریب و جستجو کردن تو گوگل باعث ترس میشه‌‌.باور کن اصلا چیز خطرناکی نیست. خانواده مادریم اکثرا درگیرن با این موضوع یکیشون جراحی کرده‌ چون توده بدخیم داشت.یکی هم ک انقد تعداد نود ها زیاده تو‌گلوش که مسیر نای رو کج کردن اما دکتر گفته جراحی نمیخواد...درکل اگه پیگیری بشه اصلا جای نگرانی نیست.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت به خدا باشه همین اسمای عجیب غریب و جستجو کردن تو گوگل باعث ترس میشه‌‌.باور کن اصلا چیز خطرناکی ...

دقیقا  اصطلاحات زیادی داره که اصلا هچی دستگیرم نشد 

مامان منم پرکاری تیرویید داره 

اما ازمایشای من همش نرمال بود 😓

ندولتون از چه نوع بود؟  تو سونو چی نوشته بود؟

هیپواکو و اگزوفیتیک فکر کنم، دفعه دوم تو سونو نوشته بود مشکوک که دوباره دکتر برام نمونه برداری نوشته 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
دقیقا  اصطلاحات زیادی داره که اصلا هچی دستگیرم نشد  مامان منم پرکاری تیرویید داره&nb ...

عزیزم انقدر نگران نباش اصلا هم از نت چیزای استرس زا رو سرچ نکن

توکل کن بخدا

معمولا کسایی که ندول دارن نیروییدشون نرماله 

هیپواکو و اگزوفیتیک فکر کنم، دفعه دوم تو سونو نوشته بود مشکوک که دوباره دکتر برام نمونه برداری نوشته ...

منم سونوی اولم نوشته بود حاوی نواحی هیپو اکو و حاوی ریز اکوژن کلسیفیه و فلوی عروقی 

اما زمان نمونه برداری اصطلاحات دیگه ای بود 

خداروشکر که خوشیم بوده براتون 

عزیزم انقدر نگران نباش اصلا هم از نت چیزای استرس زا رو سرچ نکن توکل کن بخدا معمولا کسایی که ندول د ...

درسته عادت خیلی بدیه که برای هر علائمی تو نت سرچ میکنیم 😖

اره ظاهرا 🤦🏼‍♀️

منم سونوی اولم نوشته بود حاوی نواحی هیپو اکو و حاوی ریز اکوژن کلسیفیه و فلوی عروقی  اما زمان ن ...

مرسی عزیزم انشالله که برای شما هم خوش خیمه جوابش کی میاد؟ 

راستی شما تو سونو ننوشته بود نمای تیروئید هاشیموتو؟ 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖