آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 عنوان لطفا اگه کسی ندول تیرویید داشته بیاد 3741 بازدید | 38 پست من نمونه برداری انجام دادم جوابش دوشنبه میاد خیلی میترسمندولم ۲سانته 😭 1400/11/08 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4657 منم داشتم اما چون کوچیک بود نمونه نگرفتن.نگران نباش تهش بگن جراحی کنی به نظرم همون نمونه گیریه خیلی سخت تره تا جراحی از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
94mamanefaraz عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4993 عزیزم خواهر من داشت دو تا یکی شیش سانت یکی دو سانتنمونه دادیم چیزی نبود داخل ندول اب و خون بود دکتر با سرنگ کشیدش ولی بازم پر شدهنوزم هم.ن شکلیه ولی خب خدا رو شکر خطرناک نبود
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4657 عزیزم منم تیروئیدپرکاردارم....ندول چه علائمی داره من که احساس خفگی داشتم همش حس میکردم چیزی تو گلوم گیر کرده از زیر پوست هم یسری برجستگی حس میشد از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 عزیزم منم تیروئیدپرکاردارم....ندول چه علائمی داره من هیچ علائمی نداشتم ، برای چکاپ برستم رفتم که دکتر معاینه کرد و گفت گره تیروییدی داری و سونو نوشت و تو سونو گفتن fna انجام شه 😓
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4657 سعی کن غصه و استرس رواز خودتدور کنی از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
ثریار عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2206 من هیچ علائمی نداشتم ، برای چکاپ برستم رفتم که دکتر معاینه کرد و گفت گره تیروییدی داری و سونو نوشت و ... عزیزم نگران نباش من شنیدم وتونت خوندم اکثراخوش خیم هستن وبادارویاعمل جراحی حل میشه...
آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 منم داشتم اما چون کوچیک بود نمونه نگرفتن.نگران نباش تهش بگن جراحی کنی به نظرم همون نمونه گیریه خیلی ... نمونه گیری با سوزن منم خیلی میترسیدم اما چیز ترسناکی نبود من میترسم بدخیم باشه 😭چون ندول من غالبا سالید ایزو اکو هست با واسکولاریته ترجیحا پریفری
آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 عزیزم خواهر من داشت دو تا یکی شیش سانت یکی دو سانت نمونه دادیم چیزی نبود داخل ندول اب و خون بود دکت ... خداروشکر اما ندول من ترکیبی از جامد و مایع هست و مشکوکه
ثریار عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2206 خداروشکر اما ندول من ترکیبی از جامد و مایع هست و مشکوکه خدانکرده حتی بدخیم هم باشه باعمل جراحی حل میشه نگران نباش
آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 سعی کن غصه و استرس رواز خودتدور کنی کاش بشه از استرس رها شد دعا کنید برام 🙏🏻😭😭
ثریار عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 2206 کاش بشه از استرس رها شد دعا کنید برام 🙏🏻😭😭 برات دعامیکنم وصلوات نذرکردم انشالله چیزی نیست
آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 خدانکرده حتی بدخیم هم باشه باعمل جراحی حل میشه نگران نباش من خیلی میترسم از عواقب بعدش واسم خیلی سخته
آنااااااهیتا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 217 برات دعامیکنم وصلوات نذرکردم انشالله چیزی نیست ممنونم عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت باشید 🙏🏻💜🌱