2777
2789

منم داشتم اما چون کوچیک بود نمونه نگرفتن.نگران نباش تهش بگن جراحی کنی به نظرم همون نمونه گیریه خیلی سخت تره تا جراحی

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم تیروئیدپرکاردارم....ندول چه علائمی داره

من که احساس خفگی داشتم همش حس میکردم چیزی تو گلوم گیر کرده از زیر پوست هم یسری برجستگی حس میشد

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
عزیزم منم تیروئیدپرکاردارم....ندول چه علائمی داره

من هیچ علائمی نداشتم ، برای چکاپ برستم رفتم که دکتر معاینه کرد و گفت گره تیروییدی داری و سونو نوشت و تو سونو گفتن fna انجام شه 😓

سعی کن غصه و استرس رو‌از خودت‌دور کنی 

من هیچ علائمی نداشتم ، برای چکاپ برستم رفتم که دکتر معاینه کرد و گفت گره تیروییدی داری و سونو نوشت و ...

عزیزم نگران نباش من شنیدم وتونت خوندم اکثراخوش خیم هستن وبادارویاعمل جراحی حل میشه...

منم داشتم اما چون کوچیک بود نمونه نگرفتن.نگران نباش تهش بگن جراحی کنی به نظرم همون نمونه گیریه خیلی ...

نمونه گیری با سوزن منم خیلی میترسیدم اما چیز ترسناکی نبود 

من میترسم بدخیم باشه 😭

چون ندول من غالبا سالید ایزو اکو هست با واسکولاریته ترجیحا پریفری