2777
2789
عنوان

اسم فیلم ترکی یا کره ای

127 بازدید | 26 پست

سلام رفقا 

بچه ها اسم فیلم کره ای یا ترکی زیبا و فوقالعاده با پایان خوش لطفا معرفی کنید ممنون⛓️♥

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

آکادمی نظامی آرسنال عاااالی

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آکادمی نظامی آرسنال عاااالی

ترکیه یا کره ای؟

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

سقوط بر روی تو 

زیبای حقیقی

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

خنده در وایکیکی

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

کره ای 

مشکلی نیست که خوب نباشی

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
سقوط بر روی تو  زیبای حقیقی

زیبایی حقیقی دیدم  سقوط بر تو هم مثل زیبایی حقیقیه؟

ترکیه یا کره ای؟

چینی ولی هیچ فرقی با کره ای نداره یه سریال نظامی ، کمدی ، عاشقانه کلا هر چی بگم کم گفتم فوق العاده است یعنی من هر کی ام دیده نگفته که از سریال خوشم نیومد و تو نظر سنجی گوگل ۹۶ درصد تاییدش کردن خیلیم فیلمش قوی مثل بعضی فیلم های آبکی کره ای یا ترکی نیست. خلاصه بگم کلیی سریال دیدم ولی این بهترین بوده.

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.

مرسی دوستان♥⛓️😂فک کنم تا پنج ماه برای نگاه کردن فیلم داشته باشم