2777
2789

کسی که عاشقه تحصیل و درس بوده و هست اما از کار بیهوده بدش میاد .

یه دانشگاه دولتی خوب درس خونده و شاگرد اول ورودی های رشته ش تو دانشگاه بوده .

ولی تو شهرشون کار واسه رشته ش نبوده و مجبور بوده یا مهاجرت کنه یا کار ازاد بزنه .

الان از کار ازادش با این بازار داغون و تورم خیلی راضی نیست .

به نظرتون ارشد بخونه یا نخونه ؟

اگه اره چه رشته ای بخونه که تو یه شهر کوچیک بدون سهمیه واسه قبولی تو ازمون های استخدامی دولت به کارش بیاد .

نظرسنجی

ازمون های استخدامی برگزار شده رو نگاه کن

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

ازمون های استخدامی برگزار شده رو نگاه کن

سه بار تا حالا ازمون استخدامی دادم مصاحبه هم رفتم ولی تو مصاحبه رد شدم اعصابم نمیکشه دیگه 😑 من نه مذهبیم نه بسیجی ، کافره کافرم 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه بار تا حالا ازمون استخدامی دادم مصاحبه هم رفتم ولی تو مصاحبه رد شدم اعصابم نمیکشه دیگه 😑 من نه م ...

نمره کتبیت رو ببر بالا

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

کسی که عاشق درس و تحصیله باید درس بخونه، دانشمند بشه و از علاقه‌اش معنی بسازه.

در کنارش میتونه به صورت فریلنس کار کنه.

استخدامی اصلا خوب نیست، مخصوصا برای کسی که آزاد کار کرده.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

کسی که عاشق درس و تحصیله باید درس بخونه، دانشمند بشه و از علاقه‌اش معنی بسازه.در کنارش میتونه به صور ...

دقیقا درسته من الان تو این چند وقتی هم که درس نخوندم یک سره تو یوتیوب در حال اموزش و یادگیریم .

کلا یادگیری و ساختن چیزای مختلف  رو خیلی دوس دارم . اما دلم میخواست یه شغل با درامد ثابت داشته باشم و در کنارش ازاد هم کار کنم،  اینجوری که یه ماه بیست تومن سود کنی یه ماه دو تومن سود کنی ، نه میشه وام گرفت نه میشه امنیت داشت

دقیقا درسته من الان تو این چند وقتی هم که درس نخوندم یک سره تو یوتیوب در حال اموزش و یادگیریم .کلا ی ...

از بدی های کار غیر رسمی کوچک عدم امنیت هست. ولی خوبی هم زیاد داره‌.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را