2777
2789
عنوان

بلاگر بشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست

بلاگر شدن مگه به این سادگی هاست

تولید محتوا واقعا کار سختیه،درسته الان فکر میکنی راحته ولی امتحان کن،همین الان دوربینتو بیار بذار جلوت ضبط کنه و سعی کن راجع به یه موضوعی مثلا همین خانه داری صحبت کنی

آخر سر فیلمتو نگاه کن 

اون شور و شوق اجتماعی بودنت رو باید طور دیگه ای ارضا کنی نه با بلاگر شدن

مثلا برو سرکار تو محیط های شلوغ مثل رستوران ها یا بوتیک ها یا سالن های مد

یا بازاریاب شو یا برو مشاور املاک شو

چون خونه نشینی واقعا آدمو نابود میکنه من سه روز مرخصی بگیرم بشینم تو خونه دق میکنم افسرده میشم 

Having fun while stuck in life

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که یه چالش راه انداختیم داریم کل بلاگرای اینستارو بلاک ریپورت میکنین چون واقعا خسته شدیم از بس هم ...

چ چالش خوبی

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

من یکی از بلاک را باعث افسردگی دوران بار داریم بود 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
من یکی از بلاک را باعث افسردگی دوران بار داریم بود 

چرا عزیزم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹