بچه ها از اینکه تعدادی زیادی آدم بشناسنم به وجد میارتم
بنظرتون بلاگر روزمرگی بشم از مادرانگی هام بنویسمیا بلاگر دکوراسیون بشم که خیلی بهش علاقه دارم تولید محتوا کنم؟
بنظرتون؟
فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
فقط شوهرو بچه دست نگیر و فیلم چای خوردن و اسپند دودکردن و جشن تعیین جنسیت نزار
عققق🤮🤣🤣🤣
فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
وای بیجاره فالورات ک تو رودربایسی دارنت من ۵ تا از دوستام زدن تو این کار بسختی میوه شستنا و فنجون چا ...
اره تکراری ان
کلیپام تکراری شده
همه با مادرشوهرم و.... شوخی میکنن