2777
2789
عنوان

بلاگر بشم؟؟؟

174 بازدید | 19 پست

بچه ها از اینکه تعدادی زیادی آدم بشناسنم به وجد میارتم

بنظرتون بلاگر روزمرگی بشم از مادرانگی هام بنویسمیا بلاگر دکوراسیون بشم که خیلی بهش علاقه دارم تولید محتوا کنم؟

بنظرتون؟

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

فقط شوهرو بچه دست نگیر و فیلم چای خوردن و اسپند دودکردن و جشن تعیین جنسیت نزار

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

باید عکستو زیاد بزاری

ببین مشکلی نداری

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونت شبکه؟ 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
فقط شوهرو بچه دست نگیر و فیلم چای خوردن و اسپند دودکردن و جشن تعیین جنسیت نزار

عققق🤮🤣🤣🤣

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
خونت شبکه؟ 

یعنی چی

وزنت چقدر موفق شدی کم کنی؟ 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
وای بیجاره فالورات ک تو رودربایسی دارنت من ۵ تا از دوستام زدن تو این کار بسختی میوه شستنا و فنجون چا ...

اره تکراری ان

کلیپام تکراری شده

همه با مادرشوهرم و.... شوخی میکنن

نمی‌دونم بستگی به روحیات خودت داره 

من به هیچ عنوان نمیتونم این مدل زندگی کنم 

از نظر من آدمای سطح پایینی هستن که چیزی جز پول و دیده شدن واسشون مهم نیس 

مریم سرم . نظر شخصیمه ☺️

منم گاهی دلم میخواد بلاگر شم خونه و جهیزیگ خیلی شیکه اما اصلا دلم نمیخواد محتوام بشه این گاهی میگم عکس هنری و دلنوشته هامو بزارم اما گویا مخاطبش زیاد نیست

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
اره تکراری ان کلیپام تکراری شده همه با مادرشوهرم و.... شوخی میکنن

کنارش دوتا کیک و خوراکی فست فودیم یاد میدن همشون تکراری 

من همه بلاگرارو انفالو کردم ک این چیزارو نبینم بعد اینا برامن بلاگر شدن😑

اگه میشی از غذا و خوراکی عکس نذار از خوشی هات عکس یکی میبینه نداره دلش میخواد آه میکشه و لطفا مثل بعضیا چرت و پرت پست نذار 

درکل خیلی مراقب پست هایی که میذاری باش ، اگه مربوط به رشته و شغلته حله آیدیتم بده ما بیاییم فالوت کنیم😍