امروز بعد از ظهر چپ کرده الان خواهر شوهرم بهم گفت ولی میگه حالش خوبه من خونه مامانمم حالا همشون رفتن خونه پدر شوهرم منو نبردن ولی من مطمئنم یه اتفاقی افتاده آخه ماشین داغون شده الان عکس ماشین و میزارم دعا کنین راست گفته باشه و حالش خوب باشه💔😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه واقعیت برای من تاپیک زدنشون عجیب نیست آدما تو شرایط حاد رفتار متفاوتی دارن فقط مسائلی که م ...
عکس اخری ک فرستادی دیدم فهمیدم که ...
بگذریم ان شاءالله که دروغه
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨ کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞 نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
ایشالا که واقعا دروغ باشه من حاضرم اینجوری با احساساتم بازی بشه ولی کسی له و لورده نشه تو تصادف
حرفتون یاد یه داستان انداخت منو. یه نفر میره پیش دوستش میگه بچم سرطان گرفته بردیمش بیمارستان حالش وخیمه ۱۰ میلیون لازم دارم اگرنه بچم میمیره. طرف ۱۰ میلیون رو میده و چند ساعت بعد بهش خبر میرسه که آقا دروغ گفته و قصدش کلاهبرداری بوده. جواب ایشون فوق العادست. میگه چقدر خوشحالم که با ۱۰ میلیون تونستم خبر سلامتی یه بچه رو بشنوم که صدها میلیارد ارزش داره. زندگی یعنی زاویهء نگاه ما به دنیا
تندرست باشین
من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"