2777
2789
عنوان

شوهرم تصادف کرده توروخدا بیاین حالم خیلی بده💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8324 بازدید | 156 پست
الان ایشون میتونه بره پیش شوهرش  و این کار براش واجب تره  در شرایط ثامت تری بله حرف شما ...

درسته 😊

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای الان اصلا حوصله ندارم تو که تاپیک هامو خوندی حتما اینم میدونی که کاربری دوستم بوده اول

من نمی دونم آخه مگه نی نی سایت مالیات می گیره بابت کاربری که میرید دست دوم‌ می گیرید🌙

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄
شب یلدا حدودا گفته ۳ هفته اس عقد کردم  امضاش ۶ ماهه عقد کرده  ۳ ماهه حامله اس اونم دوقلو ...

داستان 

ساخته ذهن یه بچه مدرسه ای🙂🤦‍♀️

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
وااای الان اصلا حوصله ندارم تو که تاپیک هامو خوندی حتما اینم میدونی که کاربری دوستم بوده اول

ببین این حقه ها قدیمی شده استارتر

برو پی خاله بازیت عزیزم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
اصلا کسی که شوهرش چپ میکنه به نظرتون حال اومدن به فضای مجازی رو داره؟؟؟؟ اینقد حالش بده ک حوصله هیچ ...

نه واقعیت برای من تاپیک زدنشون عجیب نیست آدما تو شرایط حاد رفتار متفاوتی دارن 

فقط مسائلی که میگن تو یه جا نمیگنجه اصلا 

.......

خوب زمانی که ما هم تصادف کرده بودیم داخل ماشین من وپدرم و دو خواهرم دقیقا شاید ده سال پیش روز مادر ما هم ماشین همچین وضعی داشته مادرم خونه بود به همه گفته بودن به غیر از اون چون بقیه بیان شهر دیگه برای کمک ولی از شانس یک ماشین که یکی از ما را برده بود بیمارستان زنگ‌میزنن خونمون می‌کند حال دخترتون چطوره

شب یلدا حدودا گفته ۳ هفته اس عقد کردم  امضاش ۶ ماهه عقد کرده  ۳ ماهه حامله اس اونم دوقلو ...

عزیزم یه نگا به تاریخم بنداز این تاپیک برای برج ۹

لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام یه توحید بخونید
واااای واااای لعنتی میگم دارم میرم میفهمی؟؟؟

داری میری پیش شوهرت که تصاادف کرده مثلا ؟

تازه با کاربرا کل کل هم میکنی؟

برو بابا 🤣

فکر کردی ملت احمقن مثل خودت!

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن