2777
2789
عنوان

شوهرم تصادف کرده توروخدا بیاین حالم خیلی بده💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8324 بازدید | 156 پست
تو از کجا میدونی من ریلکسم؟ داداشم نمیزاشت خب می‌گفت حالت خوب نیست خودم بعد می‌برمت ولی من الان منت ...

واقعا درست نیست ملتو سرکار میزاری

اینم یاد گرفتین تا سوتی میدین میگین اکانت دوستم بوده خواهرم بوده فلانم بوده

خدا شفاتون بده

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی این عکس مربوط به ماشینی هست که مدتها گوشه خیابون بوده و زنگ‌زده هست

خیر 

اگر با دقت نگا کنی میبینی که اطراف ماشین یه سری قطعاطی افتاده که نشون از این میده که ماشین به تازگی دچار تصادف شده

لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام یه توحید بخونید
وقتی کسی نباشه میخوای یک جایی باشه حرفتو بزنی و بقیه دلداری بدن  واقعا تاثیر داره

الان ایشون میتونه بره پیش شوهرش 

و این کار براش واجب تره 

در شرایط ثامت تری بله حرف شما درسته  

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
خب الحمدالله و فتبارک الله  ان شالله همسرتون هم چیزیش نشده باشه  ولی واقعا در این حد شعو ...

اصلا کسی که شوهرش چپ میکنه به نظرتون حال اومدن به فضای مجازی رو داره؟؟؟؟

اینقد حالش بده ک حوصله هیچکس و هیچ چیز رو نداره 

ابشون اومدن چت میکنن عجیبه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

چرا احساس میکنم سرکاریم! من که این قدر خوشبینم همیشه! عکست مشکوکه. شوهرت چنین تصادفی کرده و نشستی تاپیک میزنی. باید خودت اسنپ بگیری بری ببینی حالش چطوره! 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
خیر  اگر با دقت نگا کنی میبینی که اطراف ماشین یه سری قطعاطی افتاده که نشون از این میده که ماشی ...

زنگ زدگیش هم عاده چون یا بر احتمال برخورد به سنگ ریزه هست یا ماشین بافت پوششی ضعیفی داشته ب دلیل قدیمی بودن

لطفا برای رسیدن به خواسته هام برام یه توحید بخونید