2777
2789
عنوان

بیش فعالی

96 بازدید | 11 پست

سلام مامانا.من پسرمو پیش دوتا متخصص بردم هردو تشخیص بیش فعالی دادن و دارو تجویز کردن میخواستم ببینم کی مثل پسر من بوده و اینکه چندوقت دارو دادین نتیجه چی بود

اول از همه قطع کامل فضای مجازی و تلویزیون، محبت کردن به کودک، و استقلال دادن بهش رو امتحان کن، بعد ببین واقعا این رفتارهاش ادامه داره یا نه، چون متاسفانه تا بچه شیطونی میکنه میگن بیش فعالی، نمیتونیم بفهمیم روانشناس واقعا با سواده یا نه

اول از همه قطع کامل فضای مجازی و تلویزیون، محبت کردن به کودک، و استقلال دادن بهش رو امتحان کن، بعد ب ...

روانشناس نبودن فوق تخصص روان پزشکی کودک بودن هر دو دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام راهها رو رفتیم دیگه به جنون رسیده بودم از دستش

من خیلی از دست پسرم خسته شده بودم، پیج خانم دکتر ولا موسوی رو خواهرم بهم معرفی کرد خیلی کمک کننده است، مشاوره نداره اصلا، اما کلیپهاش رو گوش کن خیلی راحت و م‌وثر راهکار میده، شاگردش هم تو واتساپ یه گروه رایگان مشاوره داره

من بچه خواهرم بیش فعالی داشت بردیم پیش دکتر فرامرز ذاکری خیلی خوب بودن واقعا کلی مشاوره خوب انجام دادن البته کیس با کیس هم متفاوته شاید مال شما شدید تره و دارو بخوان