2821
2789
منم همیشه گم میکردم😐😂

یعنی ابروم رفت همه بهم نگاه میکردن عین خنگا هی اشتباه میفرتم خودمم خجالت میکشیدم میدیدم اشتباه رفتم تا چند روز طرفای دفتر مدیر و اون کلاس افتابی نمیشدم منتظر میموندم معلم خودمون بیاد با اون برم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خالم صدای خنده هاش خیلیییی باحاله بعد نصفه شبی زده بود به سرمون داشتیم میخندیدیم بعد من خنده های خال ...

منم یه بار خالم داشت ازم تعریف میکرد اومدم یه شیرینی بردارم همین که بلند شدم گوزیدم😐💔خالم پشیمون شد از اون همه تعریف😂🤦‍♀️

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

عروسی پسر همسایمون بود تو. خونه میخواستن شام بدن ما پاشدیم که بریم خونمون جلوی در همسابمون جلومو گرفت که بمونبن و ابنا اخرش گفت به هرحال منزل خودتونه منم هول شدم گفتم اختیار دارین خونه امیدمونه😐

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
خدا بیامرزه منم یه بار اینجوری سوتی دادم🤦‍♀️

حالا شوهرمم سریع زد بهم گفت چی میگی

اون خانمم داشت همینجوری احوالپرسی میکرد من هول شدم هی میخندیدم😐😐😐

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
عروسی پسر همسایمون بود تو. خونه میخواستن شام بدن ما پاشدیم که بریم خونمون جلوی در همسابمون جلومو گرف ...

واای یاد خودم افتادم😂😂رفتیم مهمونی رو دربایستی داشتم گفتم ببخشید مزاحمتون شدیم گفت نه بابا مراحمید هول شدم گفتم خواهش میکنم  شما مزاحمید😐🤦‍♀️

[QUOTE=224360852]حالا شوهرمم سریع زد بهم گفت چی میگی اون خانمم داشت همینجوری احوالپرسی میکرد من هول شدم هی میخندیدم...[/QUOT]

اون موقع آدم خیلی خجالت میکشه😐🤦‍♀️من معروفم به سوتی دادن

واای مرد بود؟😂😂

آره 😆😅😄😃😂😁😀

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏