2777
2789

خسته شدم تو خونه. افسردگی گرفتم.

وقتی این همسایه هامون رو میبینم یسره در رفت و امد هستن و میرن تفریح و... حسودیم میاد و دلم میگیره.

آخه نمیدونم چیز قحطه واسه حسودی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین تو خونت این یکماه رو بعدش پاشو برو خونه فامیلای شوهرت زنگ بزن خاله شوهرت بگو دلم تنگ‌شده ساعت ۸شب با شوهرم میایم اونجا خودتو شام تلپ کن همینطور بچرخ برا خودت هم دلت باز میشه هم میگن چ عروس مهربونیه🤣🤣🤣

ما همه همسایه هامون خونه هستن و جایی نمیرن

فقط واحد رو به رومون هر روز مهمونی هستن یا مهمون براشون میاد

براشون عجیبه ما همش تو خونه ایم🙂😓

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

همین الان وزارت بهداشت اعلام کرد تااخرابان  پیک ششم کرونا بیداد میکنه وامار مبتلاها پنج رقمی می ...

آبان سال دیگه؟

غمت نباشه بهمنیمااااا😉

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
همین الان وزارت بهداشت اعلام کرد تااخرابان  پیک ششم کرونا بیداد میکنه وامار مبتلاها پنج رقمی می ...

بقیه ک گوش نمیکنن انگار ن انگار. عادی شده دیگه. واکسن زدن دیگه هرجا دلشون میخواد میرن